Hírek/cikkek

Circadians: Chaos Order a boltban

A hír megjelenése: 2023-04-05
Circadians: Chaos Order

A Circadians: Chaos Order-ben a 6 aszimmetrikus frakció közül ti képviseltek egyet-egyet. Minden frakciónak meg vannak a saját eszközei a játék megnyeréséhez, egyedi vezetőkkel, tulajdonságkártyákkal és képességekkel.

My Father's Work KS Deluxe a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-30
My Father's Work KS Deluxe

A My Father's Work játékban a játékosok egymással versengő őrült tudósok lesznek, akikre apjuk naplójának egy-egy lapját és egy hatalmas birtokot bíztak, ahol elvégezhetik fondorlatos kísérleteiket. Pontok szerezhetők a kísérletek elvégzésével, a város megsegítésével, a hátborzongató birtok fejlesztésével és remélhetőleg apjuk remekművének befejezésével.

Clinic: Deluxe Edition a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-30
Clinic: Deluxe Edition

Ez a Te klinikád! Építsd fel úgy, ahogyan azt Te szeretnéd! A városközpontod virágzik, de ahogy a város növekszik, úgy nő a sürgősségi orvosi ellátás iránti igény is. Szerencsére neked és üzlettársaidnak megvan a kellő anyagi hátteretek, hogy felépítsetek egy klinikát, és segítsetek azoknak, akiknek nem csak elsősegélyre van szükségük. Gyorsan megépíttetsz egy előfelvételi létesítményt, amely segít feldolgozni és a megfelelő sorokba terelni a különféle eseteket. Sajnos, közvetlenül az alapkőletétel előtt az ideális klinikáról alkotott eltérő nézeteik szakadást okoznak közöttetek, így külön utakon folytatjátok, miközben a betegek már sorakoznak. Mindegyikőtök elhatározza, hogy felépíti álmai klinikáját, megpróbál orvosokat, ápolókat és karbantartókat felvenni, új modulokat, speciális szolgáltatásokat és még parkolót is létesíteni, hogy kielégítse az előfelvételen gyötrődő betegek igényeit.

Assassin’s Creed: Brotherhood of Venice a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-29
Assassin’s Creed: Brotherhood of Venice

Az Assassin's Creed: Brotherhood of Venice egy kooperatív, minikkel ékesített játék, amely az 1509-es Velencébe kalauzol, az olasz reneszánsz korába, és egy történetvezérelt, 26 "emléket" tartalmazó kampányt kínál a játékosoknak. Válaszd ki orgyilkosaidat egyedi képességeik alapján, lépj velük szintet és oldj fel új képességeket a kampány során.

X-Trayz tárolók a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-29
X-Trayz

Az X Trayz egy univerzális társasjáték-rendszerező. Bármilyen játékot könnyen és egyszerűen tárolhatsz a dobozában vagy az asztalodon. Felhasználásuk rendkívül rugalmas, így kiváló tatrozéka lehet a társasjáték gyűjteményed számára.

Carcassonne mini kiegészítől a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-28
Carcassonne mini kiegészítől

Bővítsd tovább a Carcassonne gyűjteményedet ezekkel a mini kiegészítőkkel!

MeepleStickers egyedi matricák a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-28
MeepleStickers

Te is rajongsz a kis meeple figurákért? Everdell? Root? Kingdomino? Hogy csak párat említsünk! De valahogy mindig is érezted, hogy kicsit olyan… üresek? Könnyes szemmel nézted a Lámák földjéhez kapott extra matricaívet, és hiába ugrottál ki a bőrödből örömödben, közben ott motoszkált a könnyeidben az az érzés, hogy bizony a Macskák szigetének cicái vagy Arnak romjainak felfedezői is megérdemelnének hasonlót (főleg, hogy itt volt gyárilag matrica ív, de nem mindenhez)? Nos, van egy remek hírünk!

Motor City a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-27
Motor City

A Motor City egy stratégiai roll-and-write játék, ahol a játékosok egy autógyárat vezethetnek Detroit fénykorában. Két játékoslap áll rendelkezésedre, ahol mindkét lap területekre tagolódik, amely területek sávokból és pályákból állnak. Ezeket a különféle fejlődések során lehet bejelölni. A pályák közül sok a játék más elemeihez is kapcsolódik, amelyek így bónuszokat adnak az út során, és lehetőséget biztosítanak arra, hogy még több pontot oldhass fel.

Astro Knights a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-23
Astro Knights

Az Astro Knights egy kooperatív pakliépítő játék, ahol a paklidat soha nem kell megkeverni. A célod az, hogy legyőzd a főellenséget, mielőtt elpusztítaná a csapatodat vagy az általad védett Szülőbolygót. Az Astro Knights: The Orion System kiegészítőben pedig a Kickstarter kampány minden egyes stretch goalja megtalálható, így még több üzemanyag-, technológia- és fegyverkártya kerülhet a játékba!

Skull új kiadása a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-22
	Skull (angol, 2022-es kiadás)

A Skull, a blöffölés és a rizikózás híres társasjátéka egy rózsaszín új kiadásban tér vissza! Minden játékosnak van egy 4 korongból álló készlete (3 virág és 1 koponya). Minden körben a játékosnak el kell döntenie, hogy egy korongot képpel lefelé a maga elé helyez-e, vagy kihívást indít, bemondva, hogy szerinte hány korongot tud megfordítani az összes ellenfél között... anélkül, hogy koponyára bukkanna!

3 új Árész expedíció kiegészítő a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-21
A Mars Terraformálása - Árész expedíció kiegészítők

Te vajon mit tennél ebben a helyzetben? Mi tesz egy bolygót lakhatóvá? Az emberi természet két legmeghatározóbb eleme a kíváncsiság és a versenyszellem. A fenti 3 gondolat a most megjelent Árész expedíció kiegészítőinek (Krízishelyzet, Alapítványok, A felfedezések kora) fő mozgatórugói!

Too Many Bones a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-20
Too Many Bones

A díjnyertes kockaépítő RPG! Ti vagytok a Gearlocok. Hazátokat hét kegyetlen Tyrant szállta meg, és a Gearlocok Tanácsa titeket hívott össze, hogy legyőzzétek őket. Nehéz döntések és csaták várnak rátok, miközben a zsarnokok búvóhelyére tartotok, és hogy az adott helyzetből mit dobtok ki, csakis rajtatok múlik. Szerezzetek zsákmányt, trófeákat, melyek majd segítenek benneteket az utatokon. Fejleszd a karaktered, oldj fel új kockákat, miközben egyedi ellenfeleket győzöl le, melyek saját különleges képességekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek.

Cain utolsó harca a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-20
Cain utolsó harca

Hosszú és kiváló karrierje végén, miután az Impériumot számos ellenségétől megvédte, Cain komisszár jól megérdemelt nyugdíjas éveit tölti Perlián, a Schola Progenium oktatójaként. Amikor azonban egy Fekete Hadjárat fenyegeti a szektort, minden hadra fogható polgárnak csatlakoznia kell a védelemi erőkhöz, beleértve Cain-t és a kadétjait is. Miközben a Káosz erői elözönlik a Perliát, vajon a ravasz komisszár még egyszer utoljára be tudja-e bizonyítani, hogy az Impérium igazi hőse?

Hanamikoji Geisha's Road a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-17
Hanamikoji Geisha's Road

Üdvözlünk újra a Hanamikoji-ban! A Hanamikoji: Geisha's Road egy 30 perces, két játékosnak szóló, versengő stratégiai játék, amely tele van hallgatólagos szándékokkal, burkolt üzenetekkel és rejtett akciókkal. A játékosok rivális, de barátságos mecénásokat képviselnek, akik támogatják Yokót, Tomoyót és másokat a tanoncból (maiko) teljes jogú gésává (művész) válás rögös útján, és talán még a saját létesítményük tulajdonosává (okaasan) is válhatnak.

One Deck Galaxy a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-14
One Deck Galaxy

A One Deck Galaxy egy kooperatív űrcivilizáció-építő játék, amely csupán kártyákat, kockákat és zsetonokat használ. A pakli minden egyes kártyája egyrészt egy helyet képvisel az űrben, amelyet a civilizációd sikeresen felderített, másrészt pedig azt mutatja, hogy milyen előnyöket nyújt, ha kolonizálod vagy a továbbiakban tanulmányozod. Ezek az előnyök növelik a kockadobás és az értéküket módosító képességet, és segítik a civilizációd erősödését. Ha a pakli elfogy, a korszak is halad előre, és az ellenségeid veszélyesebbé válnak. Ha nem állsz készen, leigázhatnak, birodalmadat így taszítva hanyatlásba, mielőtt még igazán naggyá válhatott volna!

Hírek/cikkek folytatása