Hírek/cikkek

Twilight Impérium: Királyok próféciája a boltban

A hír megjelenése: 2023-06-19
Twilight Impérium (magyar, negyedik kiadás) - Királyok próféciája (Twilight Imperium: Fourth Edition - Prophecy of Kings)

Ixth. Az elveszett bolygó. A tudósok régóta vitatják az Ixth létezését. Egyesek úgy tartják, hogy egykor virágzó paradicsom lehetett, ám egy expedíció egy rejtélyes átjárón keresztül felfedte az igazságot. Az Ixth sohasem paradicsom, mindig is börtön volt. Amikor a Lazax Birodalom még csak a szárnyait bontogatta, véres háborúba kezdett a mahact néven ismert kényurakkal. Bolygóról bolygóra szorították vissza a mahactokat, míg végül csak az Ixth maradt.

Dungeon Fighter: Második kiadás a boltban

A hír megjelenése: 2023-06-15
Dungeon Fighter: Második kiadás (Dungeon Fighter: Second Edition)

A tömlöcök, kockák és ügyesség játéka! Egy olyan világban, ahol igazi hősök már sehol sincsenek, a tömlöcökben való kúszás-mászás mindennapos munkává vált az összes fogatlan verőlegény és tanulatlan imposztor számára. Harcolnak – elbuknak. Keményebben harcolnak – nagyobbat buknak. Amikor a végzet újabb kamrái jelennek meg, azoknak, akik régóta hivatásos hősökké szeretnének válni, le kell tenniük korsójukat, és vállalniuk kell… a tömlöcharcosok szerepét!

Az utolsó péntek - Átdolgozott kiadás a boltban

A hír megjelenése: 2023-06-14
Az utolsó péntek - Átdolgozott kiadás (Last Friday Revised Edition)

1980 nyara. Egy erdei tábor új tulajdonosai felfogadtak öt barátot tanácsadónak, hogy az ingyenes nyaralásért cserébe rendbe tegyék a birtokot... de most már csak a hétvégét próbálják túlélni. A múltban az Apacs-tábor rejtélyes események színhelye volt. A legenda szerint évekkel ezelőtt egy többszörös gyilkossággal gyanúsított férfi belefulladt a tóba, miközben a rendőrség elől menekült, de a holttestét sosem találták meg. A helyi lakosok meg vannak győződve arról, hogy egy élőhalott gyilkos szelleme kísérti a tábort...

Odalent: A sötétség legendái a boltban

A hír megjelenése: 2023-06-13
Odalent: A sötétség legendái (Descent: Legends of the Dark)

A legendátok most kezdődik! A birodalom legrégibb ellensége visszatért, és a színpad készen áll a következő hatalmas összecsapásra Terrinoth és a sötétség erői között az Odalent: A sötétség legendái játékban, egy ízig-vérig labirintusfelfedező társasjátékban, 1–4 játékos számára!

Bemutatkozik a Feldherr termékcsalád

A cikk megjelenése: 2023-06-13
Bemutatkozik a Feldherr termékcsalád

Nem könnyű elsőre átlátni ezt a sok tálcát, dobozt, táskát. Amúgy is eszik-e, vagy isszák ezt az egészet? Gyorstalpaló a Feldherr termékekhez.

...tovább a részletekhez

Gears of War: The Card Game a boltban

A hír megjelenése: 2023-06-12
Gears of War: The Card Game

Sera sorsa a te kezedben van! Figyeljen ide, katona! A világ romokban hever. A Locust horda feltámadt. Emberek a Horda ellen! A küldetése pedig: válasszon oldalt, építsen ki egy erős paklit, és nyerje meg a háborút. A világ sorsa van a kezében! Tapasztald meg a videojáték zord körülményeit ebben a hivatalos, kétjátékos kártyajátékban. Parancsolj a COG-erőknek vagy a Hordának, és vedd át az irányítást a csatatér felett, fejezetről fejezetre. Tápold fel az erőidet olyan klasszikus karakterekkel, mint Marcus Fenix, Raam tábornok, August "Cole Train" Cole, Dominic Santiago vagy Damon Baird.

Csavargódal a boltban

A hír megjelenése: 2023-06-09
Csavargódal (Vagrantsong)

Szabadítsátok fel a kísérteteket! A Csavargódal különleges hangulatú, kooperatív, történetközpontú, legacy kalandjáték. A játékosok egy száguldó vonaton próbálnak rájönni, történetről történetre, hogyan „szelídítsék” meg a kísérteteket... Legacy: a játék során megváltozhatnak egyes szabályok, illetve újak léphetnek életbe; megváltozhatnak vagy végleg kikerülhetnek játékelemek.

Horizons of Spirit Island a boltban

A hír megjelenése: 2023-06-08
Horizons of Spirit Island

Új izgalmak a láthatáron! A Horizons of Spirit Island egy vadonatúj játék a Spirit Island (Szellemek szigete) családban, amelyet R. Eric Reuss és Christopher Badell tervezett és fejlesztett. A játék alapmechanikája ugyanaz maradt, de a játéktábla, az összetevők és az új Szellemek fantasztikus újdonságokat rejtenek a játékosok számára.

ELŐRENDELHETŐ! The Army Painter - Speedpaint 2.0

A hír megjelenése: 2023-06-07
Captain Sonar (angol, 2023-as kiadás)

A Speedpaint 2.0 egy valóban egyrétegű festési megoldás kínál! Egyszerűen csak vigyél fel egy réteg festéket közvetlenül az alapozott felületre, és már készen is vagy! A Speedpaint 2.0 egyetlen felvitellel gazdag árnyékolást, élénk telítettséget és kellő kiemelést ér el a figura adott részein. A legkeresettebb színek átfogó választékával és egy innovatív gyantamegoldással kombinálva - a Speedpaint 2.0 tökéletesen ráfolyik a miniatűrökre, páratlan kontrollt kínálva az egyenletes fedés elérése érdekében, hogy az eredmény még káprázatosabb lehessen!

Captain Sonar (angol, 2023-as kiadás) a boltban

A hír megjelenése: 2023-06-06
Captain Sonar (angol, 2023-as kiadás)

2048-at írunk. Új gazdasági háború dúl. A ritkaföldfémek kulcsfontosságú szerephez jutottak az új, fejlettebb gépek építése során, és ezért az egész világon meghatározó gazdasági tényezővé váltak. A legújabb tengeralattjáró-prototípusokat magáncégek fegyverzik fel, hogy az óceán mélyére merülhessenek az értékes anyag után kutatva. A tenger békés felszíne alatt csendes háborút vívnak ennek az új, instabil technológiának a segítségével. A legkiválóbb tisztek egy csapatának tagjaiként az egyik legkorszerűbb tengeralattjáróért feleltek. Az ellenfél legyőzéséhez együtt kell működnötök csapattársaitokkal. Csak a legjobb kommunikációval rendelkező, legjobban együttműködő csapat élheti túl a találkozást...

Minik.hu társasjáték kiegészítők a boltban

A hír megjelenése: 2023-06-05
Minik.hu társasjáték kiegészítők

A hazai MeepleStickers termékei után örömmel jelentjük be, hogy újabb hazai partnerrel bővült a termékpalettánk, mégpedig a méltán közkedvelt minik.hu egyedi tervezésű, 3D nyomtatott kiegészítőivel! Közel 40 termék közül válogathattok a webshopban, vagy személyesen a boltban! Általános jelölőktől kezdve a konkrét címekhez készült kiegészítőkig terjed a paletta, így remélhetőleg mindenki talál majd valami kedvére valót, amivel feldobhatja majd kedvenc játékait!

Galactic Empire és Rebel Alliance Squadron Starter Pack a boltban

A hír megjelenése: 2023-06-02
Star Wars: X-Wing (2nd Edition) - Squadron Starter Pack

Vesd bele magad az akció közepébe ezzel az új Star Wars: X-Wing Starter Set-tel. A Galactic Empire és Rebel Alliance Squadron Starter Pack mindent tartalmaz, amire egy új játékosnak szüksége van ahhoz, hogy a Galaktikus Birodalom vagy a Lázadók Szövetségének hősei oldalán egyenest a csatába repülhessen. A miniatűröktől kezdve a mérőeszközökön és kockákon át a tokenekig a Star Wars: X-Wing minden alapvető összetevője megtalálható ebben a készletben. A négy ikonikus birodalom hajó elég tűzerővel büszkélkedhet ahhoz, hogy minden ellenfelet legyőzzetek, és megmutassátok a galaxisnak a Galaktikus Birodalom valódi erejét! A négy ikonikus lázadó hajó pedig tökéletes rá, hogy a Lázadók Szövetségének nevében visszahozzátok a békét a galaxisba!

Cyberpunk Red RPG - Alapkönyv a boltban

A hír megjelenése: 2023-06-01
Cyberpunk Red RPG - Alapkönyv

A megacégek az elmúlt néhány évtizedben rendesen hazavágták a világot, és az utolsó háborújuk után mindenki magára maradt. De no’ para, ez így frankó. Mert az elvadult boosterbandákkal, begőzölt kiborgokkal, céges orgyilkosokkal és a világvégét váró, nihilista kultuszokkal teli világban csakis egy szabály van: élj a Határon. Nagyobb kockázat, nagyobb jutalom. Mássz a dolgok közepébe, szíts lázadást, légy te a lobbanáspont. Sose vezess lassan, ha fel is tépheted magad mögött az aszfaltot. Az agyadba drótozott interfészhez csatoltad a Militech pisztolyod, karbonpengéket ültettél a bütykeidbe, a mindent átható rőt derengés enyhe hajnali köd a szemed helyén villogó implantoknak. A világ egy igazi Fenegyerekre vár. Lehet, hogy épp te leszel az.

Witchstone boltban

A hír megjelenése: 2023-05-31
Witchstone

A legkiválóbb varázslók és boszorkányok 100 évente összegyűlnek egy titokzatos helyen - amelyről generációkon át senki sem beszélt. Egy cél vezérli őket, hogy megújítsák a legendás Boszorkánykő energiamezejét. Rituálék, mágikus varázslatok... ezekkel biztosítjátok a varázserőtök fenntartását és megerősítését.

Castle Falkenstein szerepjáték a boltban

A hír megjelenése: 2023-05-31
Castle Falkenstein szerepjáték

Ez egy regény. Ez egy játék. Ez mindkettő. Ez a Castle Falkenstein: hihetetlen utazás egy másik univerzumba, mindössze néhány lépésre a miénktől. Olyan hely, ahol Sárkányok és Gőzerő uralják az eget, Tündeurak párbajoznak a mellvédeken, és ahol a Varázslás és a Mághia együtt létezik a viktoriánus kor gázlámpás utcáival. A Castle Falkenstein világában a történet sosem ér véget, hiszen te magad ragadsz szablyát és szősz varázslatot e távoli helyen, a titokzatos Tünde Fátyol túloldalán: a Kalandos Fantázia, a Nagy Románcok és a Mághikus Technológia világában. Ez a CASTLE FALKENSTEIN.

Hírek/cikkek folytatása