Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Thingvellir, Vad kozmosz

A hír megjelenése: 2021-09-22
Thingvellir, Vad kozmosz

Két új játék került fel az oldalra, az egyik kiegészítő a Nidavellir játékhoz, a másik pedig egy könnyen tanulható, laza hangulatú, ugyanakkor rendkívül taktikus szettgyűjtő kártyás társasjáték a Vad kozmosz. Ráadásul ez két hétig bevezető áron 15% kedvezménnyel kapható.

Galaxy trucker. Új, javított kiadás.

A hír megjelenése: 2021-09-20
Galaxy Trucker (második kiadás)

Építsd meg a legjobb űrhajót a közös alkatrészekből, győzz le minden akadályt és gyűjtsd be a legtöbb pénzt. Erről szól a Galaxy Trucker. Ez a verziója a Vlaada Chvátil eredeti 2007-es kiadásának felújított változata, amely új képeket, több hajólapot, módosított kártyahatásokat és korszerűsített játékmenetet tartalmaz, amely csak egyetlen űrrepülésből áll.

Hol tart most a magyar D&D (5. kiadás)?

A hír megjelenése: 2021-09-20
DnD magyar kiadás

Röviden összefoglalva, a D&D (5. kiadás) - Kezdőkészleten kívül más idén már biztosan nem jelenik meg. Mi azért nem adjuk fel és tovább várjuk a könyveket, reméljük ti is. Amint lesz újabb hír értesíteni fogunk. A részletekért kattints a gombra.

...tovább a részletekhez

Harc és konfliktus a Dűne szerepjátékban

A cikk megjelenése: 2021-09-16
DUNE #19

Minden játék legösszetettebb része a harc és a konfliktus. Érdemes egy bejegyzést szentelni ennek a rendszernek. Bár, mint minden játékszabály esetében, mindezt inkább tanácsként kell figyelembe venni, nem pedig szigorú szabályokat kell alkalmazni. Új bejegyzés került fel a Dűne szerepjáték harc- és konfliktus rendszeréről, érdemes elolvasni és figyelembe venni a játéknál.

Egy rész a kedvezményes játékoknak.

A hír megjelenése: 2021-09-16
Kedvezményesek

Kialakítottunk a boltban egy részt a kasszák mögötti polcon, ahová összegyűjtöttük az összes kedvezményes játékot egy helyre. Gyere be a boltba és vedd le a polcról amit szeretnél. Persze a webboltban is megrendelheted, csak kattints a gombra. A választék folyamatosan változik, vannak amik felkerülnek, vannak amik lekerülnek vagy egyszerűen elfogynak.

Kevesebb kiegészítő lesz?

A hír megjelenése: 2021-09-15
Edge of the Earth

Az Arkham Horror kártyajátéknak megújult a kigészítő rendszere. Ezen túl nem kell hónapokig várni, hogy megjelenjen egy ciklus összes kiegészítője. Mostantól két doboz lesz egy új ciklus. Az egyikben a nyomozók lesznek, a másikban a kampányok, persze ezek tematikusan kapcsolódnak egymáshoz, de játszhatók egymás nélkül. A nyomózókat szeretnéd erősíteni, válaszd az Investigator Expansiont, míg ha csak egy új kapmpányra vágysz, keresd a Campaign Expansiont.

Mikorra várhatók a kifogyott kártyavédők?

A hír megjelenése: 2021-09-07
Kártyavédők

Már elkészültek a kártyavédők! Most folyik a konténer keresés. Sajnos az egész világon konténerhiány lépett fel. Úgyhogy most a várható időpont November eleje. Amint jön a szállítmány és tudunk pontosabb időpontot azt is azonnal megírjuk.

2021 Augusztus Top 5 könyv

A cikk megjelenése: 2021-09-07
2021 Augusztus top5 könyv

Augusztusban ez az 5 könyv volt a legnépszerűbb. A lista cím szerint ABC-ben van, nem tükrözi a tényleges sorrendet.

2021 Augusztus Top 8 társasjáték

A cikk megjelenése: 2021-09-07
2021 Augusztus top8 társasjáték

Augusztusban ez a 8 játék volt a legnépszerűbb. A lista cím szerint ABC-ben van, nem tükrözi a tényleges sorrendet.

Descent: Legends of the Dark

A hír megjelenése: 2021-08-26
Descent: Legends of the Dark

Megérkezett. Érdekel egy közösen megoldandó, föld alatti labirtus felfedező (dungeon-crawler), szörnyeket legyőző játék? Szerencsére az első szállítmányban többet kapunk belőle, mint amennyire eredetileg számítottunk.