Társasjáték bolt. Fantasy / Sci-Fi könyvesbolt és antikvárium. Szerepjáték. Terepasztalos játék.

Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Hamarosan érkezik a Mage Knight - Bővített kiadás, magyarul!

A hír megjelenése: 2022-05-30
Hamarosan érkezik a Mage Knight - Bővített kiadás, magyarul!

A felfedezések, mágia és epikus csaták izgalmas játéka. Nem csak a szerepjátékok, pakliépítő játékok és a hagyományos társasjátékok mechanikáit kombinálja, hanem a Mage Knight univerzum gazdag háttértörténetével is szolgál. A várva-várt bővített kiadás dobozában az alapjáték mellett megtalálható az Elveszett Légió kiegészítő, a Krang kiegészítő és a Tezla árnyai kiegészítő is!

Fantasy, Felfedezés, Kooperatív, Harci

Új magyar megjelenés, Pot Pourri.

A hír megjelenése: 2022-05-30
Pot Pourri

Ha túl sok a szakács…
Versenyezz a többi szakáccsal, hogy a te receptjeid legyenek a legmagasabb díjazva. A kihelyezett menüt mindig érdemes szem előtt tartani, ugyanis plusz pont jár azért, ha a megfelelő pillanatban mutatod meg a megfelelő típusú receptet. Azonban akad egy aprócska probléma: a finom ételek elkészítéséhez csupán három főzőedény áll rendelkezésre, amit bizony meg kell osztanod a konkurenciáddal is, és még az a bosszantó fedő is folyamatosan útban lesz…

Nyílt draftolás, Játék végi bónusz,

Újra kapható a 7 Csoda: Párbaj Panteon kiegészítője

A hír megjelenése: 2022-05-27
7 Csoda: Párbaj Panteon

Már majdnem egy éve kifogyott és nem volt kapható, pedig jó és hasznos kiegészítője a 7 Csoda Párbajnak.
A 7 csoda: Párbaj - Panteon kiegészítőben számos civilizáció - görög, egyiptomi és közép-keleti - panteonja szerepel minden egyes Istennek más erejével karöltve, amelyek segíthetnek neked és az ellenségedet is akadályozhatják. Emellett a játék két új Csodával is bővült, a Szentéllyel és az Isteni Színházzal.

Rövid játék, Kártyajáték, Csak ketten játszható, Városépítő, Stratégia (Eurogame), Civilizáció, Ókori, Draftolás, Szett gyűjtés,

Az unikornis ménes tovább bővül!

A hír megjelenése: 2022-05-26
Unstable Unicorns kiegészítők

Nem lehet elég korán beszerezni a karácsonyi ajándékot! Valld be, hogy mindig is egy fehér elefántkornisra vágytál, piros szalaggal átkötve! És az sem lehet kérdés, hogy ott lapul a szekrényben egy „ronda pulcsi”, ugye? És abban is egyetértesz, hogy egy repülőgépen sincs idegesítőbb annál, mint mikor egy unikornis végig telefonálja az utat. De turistaként sem egy felemelő élmény, ha a térképet böngészve éppen kirabolnak a helyi kedves lakosok. Ilyen, és ehhez hasonló kedvességek várják a játékosokat az Unstable Unicorns (magyar keresztségben Unikornisok - A rémes ménes) nem egy, de mindjárt kettő új kiegészítőjében! Ahogy a Pokémonban is mondották volt… szerezd meg hát mind! :)

Humor, Party, Szívatás

Új játék érkezett: Museum: Pictura

A hír megjelenése: 2022-05-25
Museum: Pictura

Hogyan kell vezetni egy képtárat? Fontos, hogy mit veszel meg, mit állítassz ki, hova és mikor.
A Museum: Pictura egy önálló szett gyűjtős játék, amelyben egy művészeti múzeum feltörekvő kurátorának szerepét kell betöltened. A játék a húszas években játszódik, Loïc Muzy francia művész gyönyörű art deco stílusú illusztrálásában, a játékban szereplő 180 festményt pedig Ekaterina Varlamov keltette életre. A célod, hogy egy lenyűgöző gyűjteményt hozz létre a történelem legikonikusabb műalkotásaiból. A játék során a művészeti világ változó trendjeivel is foglalkoznod kell, festményeket kell vásárolnod és attól függően kiállítanod, hogy éppen mire van a legnagyobb kereslet.

Kártyajáték, Kirakós, Oktató, Szett gyűjtés

Érkezik a The Spill - Fékezzétek meg a pusztító olajszennyeződést!

A hír megjelenése: 2022-05-25
The Spill

A DeepWell-4 nevű tengeri fúrótorony felrobbant, és a sérülések következtében riasztó sebességgel ömlik a nyersolaj az óceánba! A kiérkező csapatotoknak együtt kell dolgoznia, egyéni képességeiteket felhasználva, hogy elhárítsátok egy ökológiai katasztrófát, amely azzal fenyeget, hogy beszennyezi a tengeri élővilágot és visszafordíthatatlan károkat okoz az ökoszisztémában. A helyzet tragikus és percről percre súlyosbodik, így nincs vesztegetni való időtök.

Kooperatív, Kockadobás, Állatos

Old London Bridge új megjelenés magyarul.

A hír megjelenése: 2022-05-20
Old London Bridge

FRISSÍTÉS: Megjelent, már itt van a boltban.
Egy hatalmas tűz emésztette fel a Temzén átívelő nagy fahidat. Építsd fel megfelelő sorrendben a kápolnákat, hídkapukat, fogadókat, boltokat, céhházakat és parkokat, továbbá használd hasznosan a különböző akciókat azért, hogy a játék végén te legyél a leggazdagabb építő és megnyered a játékot! Munkás lehelyezés, Terület építés/fejlesztés.

Ticket to Ride Europa - 1912 újra kapható

A hír megjelenése: 2022-05-20
Ticket to Ride Europa - 1912

December közepén kifogyott, most érkezett újra a kiegészítő a Ticket to Ride Europához. Nyelvfüggetlen, minden Európa alapjátékhoz használható.
A kiegészítő csak néhány újdonságot hoz a Ticket to Ride világába, mégis ajánlott a kipróbálása. A raktárak és lerakatok felbolygatják a játékot, ha sikerül jókor, jó helyre lehelyezni őket. Az új játékmódok nem sokat változtatnak a szabályokon (ami nem is baj), de még így is teljesen más élményt nyújtanak, mint az alapjáték. A története során eddig több mint 500 darab fogyott nálunk, ennyi ember nem tévedhet.

Abyss: Conspiracy újra a boltban.

A hír megjelenése: 2022-05-18
Abyss: Conspiracy

Papírdobozos verzió. Eddig 5 különböző fémdobozban jelent meg ez a játék. Most papírdobozra váltottak (felteszem gyártás és szállítási költségek). A lényeg, hogy újra kapható, kicsit olcsóbban. Ha tetszett az Abyss játék és szeretnél egy egyszerűbb kártyajátékot, vagy tetszenek ezek a képek (szerintem nagyon jók), akkor érdemes megnézned.
A játék kártyapaklija öt különböző színű kártyákból áll, mindegyik színből tizenkettő van, a kártyák pedig 0-6-ig vannak számozva. A játékban minden játékos kártyákat húz – draftol -, és egy fordított piramist épít fel, egy öt kártyából álló sorral kezdve. A játék akkor véget ér, amint valaki teljesen befejezi a piramisát. Pontozás és kész, max 30 perc. Jöhet egy újabb játszma?

Kockák és kockakészletek érkeztek.

A hír megjelenése: 2022-05-17
Kockák és kockakészletek

Újra kapható 6 oldalú kocka. Egy ideje már ki volt fogyva, de megérkezett az új kockaszállítmány, így újra lehet válogatni minden oldalú kockából. Természetesen feltöltöttük a kockakészletek is. Érkeztek Witcher kockák is. Újra kapható minden színkombinációban. (Ne tévesszen meg, hogy a képen csak ennyi van.)

D&D (5th Edition) - Bestiary Notebook Set

A hír megjelenése: 2022-05-16
D&D (5th Edition) - Bestiary Notebook Set

Ez a kis dobozos készlet a Dungeons & Dragons legikonikusabb vadállatait és lényeit tartalmazza. A válogatást piros fóliabélyegzéssel és foltfényes tokkal látták el. Kitűnő ajándék D&D-kedvelőknek.
Red Dragon, Mind Flayer, Lich, Owlbear, Gnoll, Beholder, Displacer Beast, Tarrasque. Minden füzet borítóján más-más szörny látható új, modern dizájnnal, míg belül az első lapon az egyes lényekről pár mondat szerepel. A kockás lapok tökéletesek jegyzetkészítéshez és világépítéshez. A félelmetes alkotások és a rajongók kedvencei közé válogatott Dungeons and Dragons Bestiary Notebook Set minden D&D-rajongó kiemelt gyűjtői tárgya lehet.

Stranger Things: Attack of the Mind Flayer magyar kiadás

A hír megjelenése: 2022-05-16
Stranger Things: Attack of the Mind Flayer

Bár a címe angol, a kiadás nyelve magyar. A világhírű Stranger Things sorozat hivatalos társasjátéka. (Talán nem járultak hozzá a cím magyarításához??)
Az Elmenyúzó a hatalmába kerített emberekből gyűjt sereget a Föld elfoglalására, és néhányan már most is az irányítása alatt álltok... Ebben a titkos szerepes játékban két csapat küzd egymással: a megszálltak és az épelméjüek.
- Épelméjűként álljatok ellen az Elmenyúzó támadásának, hogy győzzetek.
- Megszálltként érjétek el, hogy minden épelméjű megszállttá vagy kiütötté váljon a játék végéig.

Familiar Tales, a mesék folytatódnak

A hír megjelenése: 2022-05-13
Familiar Tales

Készenálltok egy mesére? Ha a Plüssmesék és az Aztuán kalandjait követően egy új mesébe vágnátok bele.
A Familiar Tales egy kooperatív, pakliépítő, fantasy kaland 1-4 játékos részére. A játék egy izgalmas narratívára épül, amelyben a játékosok egy varázsló ismerősei, akiket egy kitaszított hercegnő megmentésével és felnevelésével bíznak meg. Biztonságban kell tartaniuk a gyermeket a gonosz erőktől, akik természetesen holtan szeretnék őt látni, de ha gyerekekről van szó, nem elég csak a túlélésre játszani! Mint játékosok, nagyon jól tudjátok, hogy döntéseitek hatással lesznek a pátyolgatott kis életre. Ha győztök, és visszaszerzitek a trónt, csakis rajtatok múlik, hogy milyen királynőt ültettek oda.

Hűséges tengerészek, kegyetlen kalózok, őrült kultisták és... a Kraken!

A hír megjelenése: 2022-05-13
Feed the Kraken

Feed the Kraken egy titkos szerepes, nyomozós játék, három aszimmetrikus frakcióval. Hiába ül minden játékos ugyanabban a hajóban, ha különböző irányokba akarnak navigálni! A tengerészeknek biztonságban el kell jutniuk a szárazföldre, míg a kalózok hőn áhított célja, hogy titokban a Bermuda-háromszögbe manőverezzék a hajót. Eközben egy őrült szektások azon igyekeznek, hogy meggyőzzék a legénység egy részét, hogy segítsenek nekik megidézni sötét urukat - a Krakent - a tenger mélyéről, aki majd mindannyijukat megmenti.

Boltban a világ szeme 1-2.

A hír megjelenése: 2022-05-12
A világ szeme 1-2.

Ha eddig nem tudtál nekikezdeni a sorozatnak, mert nem volt kapható az első két rész. Most már semmi nem tarthat vissza. A Nagy Hajtóvadászat két része is hamarosan készül. Még nincs fent az oldalon, de amint lesznek hozzá adatok, azokat is feltesszük. Kezdjetek bele bátran.