Stella (magyar, Dixit Universe) (Magyar kiadás)

Bontott Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 • 10%
  kedvezmény
 • 10%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2021_gemklub_stella_dixituniverse2_lrg.webp
 • 10%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2021_gemklub_stella_dixituniverse3_lrg.webp
 • 10%
  kedvezmény

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 3-6 játékos

Játékidő: 30 perc

Ajánlott: 8 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Jean-Louis Roubira, Gérald Cattiaux

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2021


Értékelések:

4.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Az összes Dixit kártya használható hozzá.

Csillagvadászok! Fedezzétek fel az eget, és hozzátok vissza a fényt a világba!


Vajon egyre gondoltok, amikor a szülinap szót halljátok? – A nagysikerű képasszociációs társasjáték univerzumába csöppenhetünk ebben a játékban, ahol minden új, amit eddig erről a világról hittetek! Szikrázzanak köztetek a gondolatok, hiszen, ha tudtok ugyanarra a képre asszociálni egy adott szó hallatán, akkor pontokat szerezhettek! De vigyázzatok, ha senki nem tippel veletek egy képre, vagy túl sokat tippeltek, sűrű sötétség borul rátok! A gyönyörű kinézetű Stella társasjáték a Dixit univerumában játszódó asszociációs társasjáték egy kis csavarral! A játékosok azért versenyeznek, hogy minél több kapcsolódási pontot találjanak a lehelyezett kártyák és a fordulóban megadott szó között, úgy, hogy azokra az asszociációkra lehetőleg más is gondoljon! Engedjétek szabadjára a fantáziátokat ebben a csodálatos univerzumban és hagyjátok magatokat rávezetni azokra a kis apróságokra, amik segítenek eligazodni a látomásos képek között :) A Dixit játékoktól már megszokott csodás grafikai kivitelezés ezúttal sem maradt el, ismét egy lenyűgöző játékot vehettek kézbe.


Válasszátok ki ugyanazokat a képeket, mint játékostársaitok a győzelem eléréséhez. A népszerű Dixit Universe képei három sorban, öt-öt kártyából állnak. Négy szókártyát tárnak fel, amelyekre asszociálni kell a megjelenített képekkel. Mindenkinek van egy személyes tablója, amelyen titokban megadjátok, hogy mely kártyákat társítjátok hozzá. Nemcsak a saját malmotokra kell hajtani a vizet, hanem meg kell próbálnotok megegyezni a játékostársaitokkal. Hiszen, ha ugyanazokat a kártyákat választjátok ki, mint a többi játékos, több pontot szerezhettek. Ezzel szemben egy olyan kártya kiválasztása, amelyet senki más nem választ, sokba kerülhet nektek. Minden játékos figyeli a Dixit kártyákat, és titokban társítja ezeket a kártyákat a kulcsszóval, és a törölhető személyes tábláján megjelöli a választott kártyákat. Mindenkinek jeleznie kell, hogy a 15 kártya közül hányat jelölt meg a saját tábláján. A negyedik kör végén minden játékos összesíti pontjait. Az nyer, akinek a legtöbb pontja van. Légy te a győztes! Vagy csak játsszatok magáért az élményért!

Angol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertetőAngol nyelvű ismertető


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

4.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Aki szereti a Dixit nevű társasjátékot, annak szinte kötelező ez a társasjáték. Nagyon sok Dixit partit követően előfordulhat, hogy ugyanazon társasággal, illetve ugyanazon kártyákkal játszott fordulók után elveszik a játék varázsa (a sok kiegészítő ellenére).
  A Stella egy teljes fordított nézőpontból használja fel az unalomig ismert és játszott Dixit kártyákat (emellett egy csomag új kártyát is ad hozzá), amelyek így visszaidézik a kezdeti izgalmakat és az újdonság varázsát. Ráadásul a szavak és a kártyák találkozása szinte számtalan kombinációt eredményez, így szinte garantált az újrajátszhatóság.

  A játék egyetlen hátránya az apró filcek használata, amelyek nagyjából a tizedik játék környékén kifogynak, és pótolni őket elég nehézkes, különösen abban a méretben, amely rendezetten elfér a dobozban. Célszerűbb lett volna valamilyen jelölőket tartalmazó táblát mellékelni a játékhoz (például mágneses kivitelben).

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.