Omicron Protocol (Angol kiadás)

Bontott Társasjáték - Önálló játék
  • 10%
    kedvezmény
  • 10%
    kedvezmény
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_dag_omicronprotocol2_lrg.webp
  • 10%
    kedvezmény

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

Játékidő: 90 perc

Ajánlott: 10 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Brendan Kendrick, Bernie Lin

Kiadó: Dead Alive Games

Kiadás éve: 2023


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Harcolj a többikkel, vagy dolgozzatok össze, hogy túléljétek az apokalipszist!


2050-ben San Lazaro utópisztikus városát egy titokzatos számítógépes vírus zárja el a világtól és bénítja meg, ami az egykor átlagos lakosokat erőszakos és kiszámíthatatlan "CyMS"-ekké, azaz kiber-emetikus szociopatákká változtatja.


Az Omicron Protocol egy "intra-apokaliptikus", cyberpunk témájú, miniket mozgató összecsapás, 1-4 játékos részére, ahol egy csapat egyedi karaktert irányítasz, majd pedig egy külső ellenfelet, akivel zaklathatod a többi játékost. Vagy játszhatsz szólóban/kooperatív csapatként, hogy megküzdj az ellenséggel, célokat teljesíts, mindezt a túlélésért cserébe.


Minden karaktert egy részletgazdag 32 mm-es minifigura képvisel, amelyek mindegyike gazdag történettel és személyiséggel, valamint erőteljes kibernetikus képességekkel rendelkeznek! Az olyan innovatív játékmechanikákkal, mint az Action Store (Akcióraktár) és a Luck Tokens (Szerencse jelzők), minden játék izgalmas lesz.


Minden forduló abból áll, hogy egy közös akciópontkészletet elköltesz a karaktereidre, egyenként aktiválod őket, és a mozgást, taktikát kihasználva túléled a Cyber-Memetic Sociopaths (CyMS) támadását. Minden játék az Omicron Protocol világának történetéből (több mint 120K+ szavas történetgyűjtemény) származó forgatókönyveken alapszik, és így a játék egy könnyed kampánnyá köthető össze mind kompetitív, mind kooperatív módban. Az a csapat nyer, amelyik 3 forduló után a legtöbb győzelmi pontot szerzi (kompetitív) vagy egy bizonyos számú forduló alatt (szóló/kooperatív) eléri a győzelmi célt.


Angol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.