Brazil: Birodalom (Brazil: Imperial) (Magyar kiadás)

Bontott Társasjáték - Alapjáték
Mit jelent, ha egy játék bontott?

Ez egy bontott, használt játék, amelyet korábban kipróbálásra elvittek. A bontott játékok állapotát folyamatosan figyeljük és felülvizsgáljuk, és a beltartalom állapota alapján látjuk el kedvezményekkel. A doboz külsején előfordulhatnak nyomódások vagy polckopás. A játék megrendelése esetén a beltartalmat még egyszer átnézzük és az alkatrészeket megszámoljuk. Ha valamilyen hibát vagy hiányzó alkatrészt találunk, arról mindenképpen tájékoztatunk.

 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_gemklub_brazilbirodalom2_lrg.webp
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_gemklub_brazilbirodalom3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Játékidő: 100 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerző: Zé Mendes

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2022
Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Legyél Te Brazília legdicsőbb vezére!


A Brazil: Birodalom színpompás, összetett, birodalomépítős társasjáték. A játékosok felfedeznek, hódítanak, építenek – Brazília történelmi személyiségeinek bőrébe bújva.


Magyar nyelvű játékszabályAngol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertetőAngol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Személyes indíttatásból érdekel Brazília, ezért nem is volt kérdés, hogy a karácsonyfa alá kerül ez a társasjáték. Jó döntés volt!
  A játék szerzője egy fiatal brazil férfi, a játék minden porcikájából sugárzik a hazája iránti szeretete, büszkesége. A Brazil Birodalom egy kulturális utazásra visz minket különböző korokon és tájakon át, megismerhetjük a brazil történelem nagy alakjait (az őslakos indián törzseket is ide értve), de betekintést nyerünk az ország állat- és növényvilágába is, magunk építhetjük fel akár Rio de Janeirot vagy Sao Paulot.
  A játék grafikája szemet gyönyörködtető, igazi művészeti élmény, a személyek és városok ábrázolásához eredeti festményeket vettek alapul. Külön elismerés jár a mellékelt füzetért, amiben be is mutatják ezeket a személyeket, így sok érdekességet megtudhatunk Brazília múltjáról, hőseiről.
  A játékmenet gyors és lendületes, a küldetéskártyáknak és a különböző, kisebb elemekből összeilleszthető, méhsejt-szerű térképeknek köszönhetően számos kombinációs lehetőséget kapunk, így egy-egy játékmenetben egészen más stratégia kellhet a győzelemhez (hol a hadsereget kell jobban erősíteni, hol inkább az építkezés a fontos, stb.).
  Mi általában eléggé ráérősen szoktunk játszani, így is viszonylag gyorsan, 60-70 perc alatt végigvittünk egy játékot, amit csak annyiból sajnáltunk, hogy szívesen játszottuk volna még tovább.
  A játék során használható fafigurák szintén szépen kidolgozottak, vibrálóan színesek, mint maga a brazil kultúra is. Tetszik, hogy a játékosoknak nem a klasszikus zöld-kék-piros-sárga színkiosztásból kell választaniuk. Itt ugyanis nem csak színt kell "vallanunk" hanem egy uralkodót is választanunk, akit a játék során képviselünk, legyen szó akár egy brazil uralkodóról, mint II. Péter, vagy egy hódítóról, mint Napóleon. Választásunktól függően egyedi karakterjegyeink is lesznek, minden uralkodó más bónusz mechanizmust és különböző összetételű és erősségű hadsereget hoz magával a játékba. Ez a különbözőség szintén egy üde színfoltja a játéknak és jó lemodellezése a történelmi különbségeknek is.
  Két negatívumot emelnék ki. Az egyik, hogy a kártyákon, ill. a játékostáblákon kicsit nehezen olvashatóak a feliratok. A másik, hogy a szabálykönyv első olvasásra kicsit zavarosnak érződött, mivel sok különböző elemre kell a játék során egyszerre figyelni, de ahogy elkezdtünk játszani, gyakorlatban rögtön a helyére került minden.
  Szívből ajánlom azoknak, akik szeretnének egy kulturális felfedezőútra indulni és akik szeretik a hasonló mechanizmusú birodalomépítő stratégiai játékokat. Számunkra határozottan megérte a pénzét, egy új kedvenc lett belőle és még sokszor elő fogjuk venni egy kis virtuális utazásra.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!