Pandemic (magyar) (Magyar kiadás)

Bontott Társasjáték - Alapjáték
Mit jelent, ha egy játék bontott?

Ez egy bontott, használt játék, amelyet korábban kipróbálásra elvittek. A bontott játékok állapotát folyamatosan figyeljük és felülvizsgáljuk, és a beltartalom állapota alapján látjuk el kedvezményekkel. A doboz külsején előfordulhatnak nyomódások vagy polckopás. A játék megrendelése esetén a beltartalmat még egyszer átnézzük és az alkatrészeket megszámoljuk. Ha valamilyen hibát vagy hiányzó alkatrészt találunk, arról mindenképpen tájékoztatunk.

 • 20%
  kedvezmény
 • 20%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_pandemic_magyar2_lrg.jpg
 • 20%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_pandemic_magyar3_lrg.jpg
 • 20%
  kedvezmény

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 2-4 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Játékidő: 45 perc

Ajánlott: 10 éves kortól


Adatok:

Szerző: Matt Leacock

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2014

Sorozat: Pandemic játékok
Értékelések:

4.7

A pontok átlaga


16 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Swan Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Swan Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Premium (100 db-os) 2 db
Össz ár: 2380,- Ft

Tudod milyen a vírusok és betegségek elleni szüntelen harc?


A Pandemic-ben neked és társaidnak kell megmentenie a világot az emberiséget sújtó betegségektől és vírusoktól, miközben mindent elárasztanak a fertőzések és az idő egyre fogy...


Különböző szerepek


Mindannyian különböző karakterekkel kezditek a játékot, amiket véletlenszerűen kell kiosztani a játék megkezdése előtt. Mindegyik karakter egy vagy több speciális képességgel bír, melyeknek a betegségek és fertőzések elleni harcban komoly szerep jut, ha nem sikerül kihasználni őket, akkor azzal akár a győzelem is elveszhet. Ugyanis az ilyen képességek olcsóbbak, hatékonyabbak mint az átlagos akciók és így időt és további cselekedeteket spórolhatnak meg nektek.


Dolgozzatok össze!


A kooperatív játékok alapvető elvárása, hogy a csapatnak össze kell dolgoznia, mert ha mindenféle megbeszélés, megegyezés nélkül akciózik mindenki, annak bizony az lesz a következménye, hogy váratlanul ellepik a világot a vírusok és kikaptatok. Ezt megelőzendő a kommunikáció nagyon fontos, bár ennek is van egy árnyoldala, ha valaki nagyon elnyomja a többieket és minden egyes akciót ő akar meghatározni. Ha sikerül a két véglet között kialakítani az együttműködést, akkor a Pandemic és vele együtt az összes kooperatív játék nagyon nagy élményeket tud nyújtani.


Mentsétek meg a világot!


A játék alapvetően arról szól, hogy a karaktereinkkel a világot körbeutazva meg kell szüntetnetek a különböző fertőzéseket és megtalálni a négy nagy vírus ellenszerét. Mindezekben a kártyák lesznek segítségetekre amikkel utazhattok a megfelelő helyekre.

Kiknek ajánljuk?


A Pandemic egy remek játék, tele kihívással és a kooperatív játékokra jellemző csapatépítési tulajdonsággal. Azon túl, hogy a témája közel áll bármelyikünkhöz, a rendszere is új és rengeteg lehetőséget rejt.


A 2014-es, magyar kiadásról


Az új kiadás szép és modern grafikai kivitelezést kapott. Két új karaktert is megtalálhattok majd (katasztrófavédelmis és karantén specialista). A magyar kiadásban - az angoltól eltérően - már minden alkatrész műanyag.


A kompatibilitásról a korábbi verzióval és a kiegészítőkkel itt találsz bővebb információt.


Magyar nyelvű játékszabályAngol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertetőAngol nyelvű ismertetőMagyar nyelvű játékmenet

A Pandemic játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

17796,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Kiegészítők:

19390,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
17128,- Ft21410,- Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 21410,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
15192,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
12891,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
12504,- Ft12891,- Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 12891,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
13293,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Kellékek:

5200,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

4.7

A pontok átlaga

16 értékelés alapján
 • 14
 • 1
 • 0
 • 0
 • 1

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Soha nem gondoltam volna, hogy ez a játék ennyire tetszeni fog MINDENKINEK!
  Nagyon fain kis kooperációs játék. Olyannak is tetszik, aki nem is szeret társasjátékozni.
  Annyira bejött, hogy már az On the Brink kiegészítőt is megvettük.
  Nagyon jó a játék felépítése, a karakterek.
  Persze mivel össze kell dolgozni akadt néha egy kis összezördülés, de azt figyelembe kell venni, hogy a saját körében az ember, maga dönti el mi legyen a lépés, a többiek csak tanácsolhatnak!!!
  Összességében: 10/10
  Nagyon nem bántam meg!

 • Nagyon jó játék, és igen nehéz még az alapjátékot nehezítés nélkül is megcsinálni.
  Az angol kiegészítők pedig kompatibilisek a magyar alapjátékkal.:)

 • Nagyon izgalmas, mozgalmas játék, annak ellenére, hogy együttműködnek a játékosok, együtt kell megvédniük a világot a betegségek terjedésétől. Ritka az olyan játék, ami két játékossal, de ennél többel is nagyon élvezetes, mint a Pandemic!

 • Pandemic is the game of choice whenever a Cooperative game has to hit the table. It beats any other one by thematic, by mechanic, by emphasis on the urgency to complete the tasks.
  The game works perfectly and appeals to every player (who wouldn't like to be the hero of the day)
  Only one single (non minor) remark.. Suffers badly from Alpha gamer syndrome pay attention that noone is ordering the other around

 • Zseniális! Nagyon jó játék! Azoknak is élvezetes akik nem annyira szeretik a kooperatív játékokat! Nagyon tetszett az egész családnak! Csak ajánlani tudom!
  Jó kidolgozású!Érthető szabály!Egyszerűen nagyszerű! :) :D

  100% meg vagyok vele elégedve! Nem olcsó de megéri!

 • Nagyon király játék! Eddig ketten és hárman játszottunk, mindig hajszálon múlt a nyerés és a vereség is... :) Végig megvan a játék feszültsége, oda kell figyelni minden lépésre...
  A játékleírás könnyen megérthető, de mi az első pár játékban mindig felfedeztünk valamit, amit nem a szabály szerint csináltunk... oda kell figyelni, mert ha minden a szabályok szerint történik, akkor a legintenzívebb, legnehezebb, és a legizgalmasabb a játék...
  Ajánlom mindenkinek! ;)

 • Az előttem szólókkal ellentétben csak rossz tapasztalatom van a játékkal kapcsolatban, pedig a társaimmal együtt nagy reményekkel ültem neki.

  Sajnos a játéknak van egy olyan anomáliája, hogy ha egy dolog bekövetkezik, az automatikusan és azonnal újabb dolgot indít el, ami megint beindíthat valamit... és így tovább.

  Jó esetben ez megáll 1-2 lépcsőnél, ám nálunk az első játék során elindult egy ördögi kör, és volt, akinek még első köre sem lett, mert véget ért a játék, vesztettünk.

  A második nekifutásra ugyanez. A játék loophole-ba került és véget ért. Harmadik alkalommal már az első játékos első köre sem ment le.

  Ekkor már eléggé elment a kedvünk az egésztől, de csak nekiálltunk negyedjére is. Ekkor sikerült több kört is játszani, de a végén megint kikaptunk.

  A helyzet az, hogy a társas hajlamos saját maga játszani, külső beavatkozás nélkül, csak valami szerencsétlen kezdőlökés kell. Az, hogy nehéz, az nem kifejezés. Sajnos nem úgy nehéz, hogy gondolkodni vagy kombinálni kell, számos dologra figyelni, hanem úgy nehéz, hogy irgalmatlanul kicsi esély van a sikerre, és vice versa: rettentően könnyen bekövetkeznek kezelhetetlen, szerencsétlen, a játékosok számára végzetes dolgok, kimenetelek.

  Mint amikor egy játék AI-ja úgy nehéz, hogy egyszerűen csal, vagy csak túl tápos, túl erős stb. Nem pedig kifinomultan rafinált.

  Szóval, az én értékrendem szerint ez a játék így nem jó. Sajnos.

 • sziasztok.
  a feleségem egyik kedvence,remek kis játék.
  megütközve olvastam,hogy vannak akik túl nehéznek találják.
  érdemes rendesen elolvasni a szabálykönyvet,mert a láncreakció nem feltétlenül végzetes.pont annyi nehézség van benne amennyi kell,kellemes kihívás.
  a mechanizmus teljesen rendben van,elég az interakció,a balansz remekül el lett találva.

 • Szuper játék, teljesen a rabjai lettünk. Tetszik, hogy nem könnyű legyőzni a játékot. Jól ki van egyensúlyozva a szerencse és a taktika. Csak ajánlani tudom!

 • Muszaj voltam regisztralni csak azert hogy vitatkozhassak az elottem szoloval aki az elso korben elverzett. Tobbszor is?! Egyszeruen nem tudok elkepzelni ilyen szituacio. Valami elnezhettek a szabalyzatban, gondolom a lancreakciora gondolhatott, de hogy az elso korben vege legyen a jateknak az szinte lehetetlen. Kb 100 jatekbol 1x vagytok olyan szerencsetlenek hogy minden osszejon. De ehhez annyi mindennek kell osszejonnie, szerencsetlen pakli keveres, huzas, fertozesek elhelyezkedese stb... inkabb 1000-bol 1x. 3 jatekbol 3x? Gyanitom nem en vagyok az egyetlen aki ezt nem hiszi el.

  Csak azert irtam le hogy nehogy barkinek is a kedvet vegye, baromi jo jatek. De igen, sokszor lehet benne vesziten ;)

 • Nos én is csak azért regisztráltam, hogy leírjam, hogy ninics olyan, hogy az első játékos első körében vége a játéknak. De még csak hasonló sem lehet. Valamit elnéztek a szabályban, de valamit nagyon durván.
  A játék kiváló szórakozás egyedül is, de társaságban igazán szórakoztató. Tele van feszültséggel és nagyon jó érzés, amikor megvan az ötlet, hogy oldjuk meg és izgulunk, hogy mit húzunk. :)

 • Az első dolog amiért dicsérni tudom a játékot, viszonylag kis dobozban nagy tartalom (és itt nem feltétlenül az alkatrészekre gondolok, hanem a játék rendszerére, ahogy felépítették).

  Maga a tábla minőség, és design szép, letisztult. A kártyák minősége erősen jó, bár örültem volna, ha helymeghatározó térképek helyett, valami hangulatos képet raktak volna be, mondjuk Mexikónál, Mexikóról (játékos kártyán ahogy a vírust irtják, vírus kártyán ahogy a vírus terjed).

  A nehézsége szerintem pont megfelelő ahhoz, hogy ne vegyem félvállról, viszont ne is legyen könyörtelen gyilkos. Kicsitől az idősig bárki megtanítható rá, és onnantól bármikor előkerül, garantált a jó szórakozás, amennyiben senki nem parancsokat oszt, legfeljebb tanácsol.

 • A családommal az idén kezdtünk ismerkedni a kooperatív társasjátékok világával. Eddig a "Tiltott sziget" és a "Tiltott sivatag" játékkal ismerkedtünk, majd összetettebb játékélményre vágytunk és kollégám személyes tapasztalatai hatására választottuk a" Pandemic" társasjátékot. Két hete vásároltam és azóta minden nap újabb és újabb kihívások elé állítjuk magunkat, A véletlenszerű kártyahúzások nagyszerű újrajátszhatóságit adnak. 2 és 4 fővel próbáltuk játszani és mindegyikkel remekül működik. A sok kommunikáció (együtt döntünk, tervezünk) erősítik a családi kapcsolatot és javít a kommunikáció minőségén. Tervezzük a Pandemic kiegészítőit is beszerezni.
  Csak ajánlani tudom, élvezetes, izgalommal teli családi társasjáték.

 • Koronavírus kieg?

  A játék az egyszerűsége miatt nagyszerű. Szerintem kb. 30perc alatt játszunk le párommal egy kört, és ez alatt zajlanak az események rendesen, szóval igazán pörgős a játékmenet. Hamar gondolkodóba is estünk, hogy beszerezzük a kiegészítőket, aztán rájöttünk, hogy nem ad hozzá annyit, hogy megérje. Igazából az alapjáték bőven nyújt elég újrajátszási lehetőséget, hisz elég random sikeredik minden újabb kör, hol legyőzve a vírust, hol pedig kiírtva a bolygót XD
  Már várom a "Müller Cecília" típusú promo kártyákat :P

  Csak azért adok 4 csillagot, mert ez nem annyira az én világom.

 • Nagyon komoly kis kooperatív játék, viszonylag könnyen tanulható. A karakterek balanszoltak, a mechanika izgalmas. Nekem az egyik kedvenc játékom!

 • Fantasztikus kooperatív játék, igényes, nagyon élvezetes kezdőknek is rengeteg örömet okoz.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!