Enciklopédia (Encyclopedia) (Magyar kiadás)

Bontott Társasjáték - Alapjáték
Mit jelent, ha egy játék bontott?

Ez egy bontott, használt játék, amelyet korábban kipróbálásra elvittek. A bontott játékok állapotát folyamatosan figyeljük és felülvizsgáljuk, és a beltartalom állapota alapján látjuk el kedvezményekkel. A doboz külsején előfordulhatnak nyomódások vagy polckopás. A játék megrendelése esetén a beltartalmat még egyszer átnézzük és az alkatrészeket megszámoljuk. Ha valamilyen hibát vagy hiányzó alkatrészt találunk, arról mindenképpen tájékoztatunk.

  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_gemklub_enciklopedia2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_gemklub_enciklopedia3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Eric Dubus, Olivier Melison

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2022
Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Vezess expedíciót és tanulmányozz egzotikus állatokat!


1739-et írunk, és Ön, mint feltörekvő természettudós és kalandor, Buffon gróf - Darwin elődje – felkérésére siet, hogy segítsen neki megalkotni az első természettudományi enciklopédiát. Ehhez kutatásokat kell végeznie, ambiciózus expedíciókat szervezni és tanulmányokat publikálni a világ leglenyűgözőbb élőlényeiről!


Az Enciklopédia változatos családi stratégiai társasjáték érdekes kockamechanizmussal. A játékosok természettudósokként kutatják és tanulmányozzák az egzotikus állatokat.


Minden forduló elején kockákat kell húznod és dobnod, majd azokat elhelyezni a játékostábládon. Ezeket a kockákat minden körben egy-egy akció végrehajtására használhatod, színüktől és értéküktől függően. A te akciód lehet az expedícióid előkészítése a nagykövetségen, a bank felkeresése pénzszerzés céljából, vagy a kutatócsoportod toborzása az egyetemen. Ha készen állsz, kiválasztod a tanulmányozni kívánt állatkártyákat, majd megszervezed az expedíciókat, hogy természetesen élőhelyükön figyelhesd meg őket. Ha a kutatásod befejeződött, publikálhatod az eredményeidet, hogy a Buffon Enciklopédia legnagyobb szerzője lehess. Minden egyes publikációdért győzelmi pontokat kapsz, a játék végén pedig az addig összegyűjtött állatgyűjtemények és kutatások alapján kapsz pontokat. A legtöbb pontot szerző természettudós nyer!


A játék számos lehetőséget kínál a kockadobások véletlenszerű elemének ellensúlyozására. Amellett, hogy a játékosok különböző zsetonokat költhetnek a kocka értékének vagy színének megváltoztatására, nem csak a saját kockáik közül választhatnak, hiszen más játékosok kockái is felhasználhatók! Egy kocka elvétele egy másik játékos táblájáról nem kerül semmibe, de az érintett játékos bónuszt kap.


Magyar nyelvű játékszabályAngol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!