Az ismeretlen bolygó (Planet Unknown) (Magyar kiadás)

Bontott Társasjáték - Alapjáték
Mit jelent, ha egy játék bontott?

Ez egy bontott, használt játék, amelyet korábban kipróbálásra elvittek. A bontott játékok állapotát folyamatosan figyeljük és felülvizsgáljuk, és a beltartalom állapota alapján látjuk el kedvezményekkel. A doboz külsején előfordulhatnak nyomódások vagy polckopás. A játék megrendelése esetén a beltartalmat még egyszer átnézzük és az alkatrészeket megszámoljuk. Ha valamilyen hibát vagy hiányzó alkatrészt találunk, arról mindenképpen tájékoztatunk.

 • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_gemklub_azismeretlenbolygo2_lrg.webp
 • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_gemklub_azismeretlenbolygo3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 1-6 játékos

Játékidő: 80 perc

Ajánlott: 10 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Ryan Lambert, Adam Rehberg

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2023
Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Formáld át az ismeretlen bolygót!


Az Ismeretlen bolygó tetrisalapú családi társasjáték nagyobb társaságoknak is. A játékosoknak tetriselemekkel kell terraformálniuk az ismeretlen bolygót, megelőzve vetélytársaikat.


Magyar nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Keresel egy játékot, ami a Mars Terraformálásához hasonló, de kevesebb időt és szabálytanulást igényel? Akkor az Ismeretlen Bolygó a Te játékod!

  Az Ismeretlen Bolygó egy frappáns keveréke a dominó és a Tetris játékoknak, amelyet bolygóépítési koncepció ölel körül.
  Első látásra a játék relatíve egyszerűsége és gyors setupja fogott meg.
  A setup mindössze pár perc, így gyorsan belevághatsz a terraformálásba, és a játékmenet dinamikája miatt egyetlen pillanatig sem unatkozol.

  Bár a párhuzamos lapkalehelyezés miatt néha hiányzik az az „aha” érzés, amikor a többiek lapkáit figyeled, de ezért cserébe nem kell órákat várnod, hogy te jöhess.
  Főleg két játékosnál a játék igazi agytornává válik, ahol minden döntés számít, lehetőséget adva hosszútávú stratégiai döntések meghozatalára – vigyázat, analízis-paralízis veszély! :D

  A vállalati és feladatkártyák rengeteg új stratégiai lehetőséget adnak a játékhoz, amitől még élvezetesebbé válik, még az alap bolygóval és vállalattal játszva is.
  A különböző eseménykártyák néha frusztrációt okozhatnak, de a feladatkártyák zseniálisak, és nagymértékben befolyásolják a játékstratégiát és a játék menetét.
  Ezek a kártyák emlékeztetnek a Mars Terraformálása Kezdetek kiegészítőjére, abból a szempontból, hogy jól ki tudják jelölni a követendő stratégiai utat.

  Az alkatrészek minősége jó, a grafikák szépek, nekem jobban tetszik mint a Mars Terraformálása designja.
  Bár az „űrállomás”, ahonnan a lapkákat választjuk, lehetne szebb, és egy fedő is jól jött volna hozzá, a dobozt élére állítva kiesnek belőle a lapkák.
  A bolygótáblák vastagabb kartonból is készülhettek volna, de a vállalati táblák 3D-s kialakítása üdvözlendő, mivel így a jelölők nem csúszkálnak el.


  Összességében az Ismeretlen Bolygó egy kiváló, élvezetes társasjáték, amely különösen a játék közepétől kezdve komoly számolást igényelhet, ha minden mozzanatot tökéletesre akarunk csiszolni.
  Ez a játék egyik nagy varázsa, és minden társasjáték-rajongónak ajánlott, akik egy gyors(abb), mégis mély stratégiai élményre vágynak.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!