Csótánypóker (Magyar kiadás)

Bontott Társasjáték - Önálló játék
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2004_gemklub_csotanypoker2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2004_gemklub_csotanypoker3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 2-6 játékos

A legjobb: 5 játékossal

Játékidő: 15 perc


Adatok:

Szerző: Jacques Zeimet

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2004

Sorozat: Csótánypóker játékok


Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


3 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Swan Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 60*92 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Swan Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 60*92 mm Premium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

A csótánypóker nevével ellentétben sok hasonlóságot nem mutat fel a népszerű kártyajátékkal, egyetlen dologtól eltekintve: a blöffölésre és a (csótány)pókerarcunkra mindkettőnél szükség van!

Nemszeretem állatok


A játékban 64 db kártyalapot találhatunk, nyolc féle, csekély népszerűségnek örvendő élőlény ábrázatával: denevér, légy, csótány, varangy, patkány, skorpió, pók, büdösbogár.
Első lépésként jól összekeverjük a paklit, szétosztjuk a játékosok között, majd az első játékos a kezéből egy lapot arccal lefelé átad valakinek és igazat, vagy hamisat állít arról, hogy az adott lap melyik állatkát ábrázolja. Ha az illető ezt elhiszi, a lap átkerül hozzá és neki kell továbbadnia hasonló módon. Ha azonban nem fogadja el a lapot, igazat vagy hamisat kell kiáltania. Amelyik játékos blöffölt/tévedett, arccal felfelé fordítva kapja meg a lapot, akinél négy egyforma összegyűlt, veszít, a többiek pedig mind győznek.

Egyszerű, de egyszerű
Mint látható, a játékmenet pofonegyszerű,a kártyalapokon a különböző nemszeretem élőlények ábrázolása aranyos és igényes, szépen kidolgozott. Utazójátéknak megfelel, hiszen maga a doboz kis helyet foglal, illetve főleg egészen kisgyerekeknek tudom ajánlani, akik jó pár mókás órát el tudnak tölteni vele.
 


Magyar nyelvű szabályok megtekintéséhez kattints ide!

 


A Csótánypóker játékok sorozat többi tagja:

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

3 értékelés alapján
  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Karácsonyi szünetben játszottunk a baráti társaságommal és egyből megszerettük. A lapok szépek, színesek, hangulatosak. Maga a játék egyszerű, de ennek ellenére hihetetlenül jó, sok az interakció a játékosok között. Sokat lehet közben nevetni, és a vége felé közeledbe egyre izgalmasabb és parázósabb, amikor már legalább 1 állatfajtából 3 van egy embernek. Mi játszottunk vagy 10 menetet, több játék után már ki lehet találni stratégiákat, hogy mikor mi a jó válasz, de sose lehet biztosra menni, és ez az, ami miatt sok újra játszási lehetőség van a játékban:) Próbáltuk 3-4-6-7-en is, a legjobb 3-4(5) fővel, felette már nem lehet annyira taktikázni, illetve a lapok is jobban elszóródnak, nehezebben jön össze egy embernél a 4 egyforma lap, de ettől független 6-7 emberrel is élvezhető.

  • Az üzletben ajánlották ezt a kártyát 9 és 14 éves gyerkőceimmel közös szórakozáshoz. Tökéletes választás volt. Egyszerű, de nagyszerű játék. Pörgős és rengeteget lehet nevetni közben. Igazi partijáték. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

  • Egyszerű, ár-érték arányban is megfelelő partyjáték, nyelvi korhatárok nélkül (mivel csak képek vannak, feliratok nélkül). Aki szereti a blöffölős, nagyon interaktív játékokat, annak kötelező.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.