The Fox Experiment (Angol kiadás)

Bontott Társasjáték - Alapjáték
Mit jelent, ha egy játék bontott?

Ez egy bontott, használt játék, amelyet korábban kipróbálásra elvittek. A bontott játékok állapotát folyamatosan figyeljük és felülvizsgáljuk, és a beltartalom állapota alapján látjuk el kedvezményekkel. A doboz külsején előfordulhatnak nyomódások vagy polckopás. A játék megrendelése esetén a beltartalmat még egyszer átnézzük és az alkatrészeket megszámoljuk. Ha valamilyen hibát vagy hiányzó alkatrészt találunk, arról mindenképpen tájékoztatunk.

  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_pandasaurusgames_thefoxexperiment2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_pandasaurusgames_thefoxexperiment3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

Játékidő: 60 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Elizabeth Hargrave, Jeff Fraser

Kiadó: Pandasaurus Games

Kiadás éve: 2023

Sorozat: The Fox Experiment játékok
Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Swan Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Standard (160 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 41*63 mm Standard (160 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 70*120 mm Standard (150 db-os) 1 db
Össz ár: 3570,- Ft

Swan Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Premium (100 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 41*63 mm Prémium (100 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 70*120 mm Premium (70 db-os) 2 db
Össz ár: 4760,- Ft

Rókatenyésztés a háziasítás jegyében!


1958-ban Demitri Beljajev és Ljudmila Trut háziasítási kísérletbe kezdett. Egy nagyobb rókacsoportból kiválasztották azokat a rókákat, amelyek az emberre több kíváncsisággal és kevesebb agresszióval reagáltak. Minden egyes generációból csak a legbarátságosabb kölyköket választották ki szülőknek - remélve, hogy így újra alkotják azt a több ezer éves folyamatot, amely egykoron a háziasításhoz vezetett. A kísérlet megdöbbentő eredményeket hozott. Annak ellenére, hogy a rókákat csupán amiatt választották ki, hogy mennyire barátságosak, hamarosan számos olyan fizikai tulajdonságot kezdtek mutatni, amelyek a háziasított állatokra jellemzők - mint például a foltok, a lógó fülek és a göndör farok. A rókák így jelentős mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy megértsük, miként fejeződnek ki ezek a tulajdonságok. A kísérlet a mai napig folytatódik.


A The Fox Experiment-ben saját háziasított rókákat kell tenyésztenetek. Minden fordulóban kiválasztotok egy rókaszülő párost, akik bizonyos tulajdonságokkal rendelkeznek. Megszerzitek ezeket a bizonyos tulajdonságkockákat, dobtok velük, majd megpróbáljátok úgy elhelyezni őket, hogy teljes tulajdonságszimbólumokat alkossanak, amelyeket aztán bejelölhettek a kölyökkártyán. Ezután tulajdonságjelzőket kaptok attól függően, hogy hány tulajdonságot sikerült megjelölnötök, amelyekkel utána a személyes játékos táblád sávjaidat növelheted.


A forduló végén az előző generációs rókákat kiürítitek, és az összes új kölyköt a kennelbe helyezitek - így azok a következő fordulóban szülőnek választhatók. A játék 5 forduló után ér véget, pontokat kaptok a pártfogókért (játék végi pontszerző bónuszok), a teljesített tanulmányokért (személyes játékos célok), az elnyert legbarátságosabb róka díjért, a személyes játékostáblátok állásáért és az extra zsetonokat. A legtöbb pontot gyűjtő játékos nyer!


Angol nyelvű játékszabálySzellemlovas dobozbontásAngol nyelvű ismertető


A The Fox Experiment játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

Új
19990,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Kellékek:

Új
4990,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!