Az X bolygó nyomában ( The Search for Planet X) (Magyar kiadás)

Bontott Társasjáték - Alapjáték
Mit jelent, ha egy játék bontott?

Ez egy bontott, használt játék, amelyet korábban kipróbálásra elvittek. A bontott játékok állapotát folyamatosan figyeljük és felülvizsgáljuk, és a beltartalom állapota alapján látjuk el kedvezményekkel. A doboz külsején előfordulhatnak nyomódások vagy polckopás. A játék megrendelése esetén a beltartalmat még egyszer átnézzük és az alkatrészeket megszámoljuk. Ha valamilyen hibát vagy hiányzó alkatrészt találunk, arról mindenképpen tájékoztatunk.

  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_gemklub_azxbolygonyomaban2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_gemklub_azxbolygonyomaban3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

Játékidő: 60 perc

Ajánlott: 13 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Matthew O'Malley, Ben Rosset

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2022
Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Fejtsd meg az égbolt titkát – találd meg az X bolygót!


Naprendszerünk peremén egy sötét bolygó rejtőzhet. 2015-ben a csillagászok becslése szerint egy nagy és távoli bolygó magyarázatot adhat a törpebolygók és más objektumok egyedi pályájára. Azóta a csillagászok az eget pásztázzák, remélve, hogy rálelnek erre a bolgyóra.


Az X bolygó nyomában izgalmas, csillagászati témájú, dedukciós társasjáték. A játékosok a Naprendszert kutatják, hogy a telefonos alkalmazásból érkező információk segítségével kikövetkeztethessék, hol is rejtőzhet a titokzatos X bolygó.


Minden fordulóban, miközben a Föld a Nap körül kering, a játékosok az alkalmazás segítségével vizsgálatokat végeznek és konferenciákon vesznek részt. Amint információt szereznek az objektumok helyzetéről, ezeket az információkat a játékosok bejelölik a kutatási lapjaikon. Ahogy megismerik ezeket a helyeket, elkezdhetnek elméleteket publikálni, amivel pontok szerezhetők.


Ahogy egyre több és több objektumot találnak, a játékosok egyre jobban leszűkíthetik az X-bolygó lehetséges helyeit. Ha egy játékos úgy véli, hogy ismeri a bolygó helyét és annak két oldalán lévő objektumokat, az alkalmazás segítségével keresést végezhet. A játék akkor ér véget, amikor egy játékos sikeresen megtalálja az X-bolygót, de ilyenkor még minden játékosnak van egy utolsó lehetősége, hogy további pontokat szerezhessen.


A játék a felfedezés izgalmát ragadja meg, a csillagászati kutatások rejtélyes világát és a tudományos folyamatokban való versenyfutást. Vajon te leszel az első, aki megtalálja az X bolygót?


Magyar nyelvű játékszabályAngol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!