The Mind - Érezz rá! (Magyar kiadás)

Bontott Társasjáték - Alapjáték
Mit jelent, ha egy játék bontott?

Ez egy bontott, használt játék, amelyet korábban kipróbálásra elvittek. A bontott játékok állapotát folyamatosan figyeljük és felülvizsgáljuk, és a beltartalom állapota alapján látjuk el kedvezményekkel. A doboz külsején előfordulhatnak nyomódások vagy polckopás. A játék megrendelése esetén a beltartalmat még egyszer átnézzük és az alkatrészeket megszámoljuk. Ha valamilyen hibát vagy hiányzó alkatrészt találunk, arról mindenképpen tájékoztatunk.

 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2018_gemklub_themind2_lrg.webp
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2018_gemklub_themind3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 2-6 játékos

Játékidő: 20 perc

Ajánlott: 8 éves kortól


Adatok:

Szerző: Wolfgang Warsch

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2018

Sorozat: The Mind játékok
Értékelések:

4.6

A pontok átlaga


5 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Swan Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 60*92 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Swan Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 60*92 mm Premium (100 db-os) 2 db
Össz ár: 2380,- Ft

Figyelem!! A magyar kiadásban eddig a kártyákon angolul volt a Level 1, 2, 3. Most e helyett ez franciául van Niveau 1, 2, 3. Ezen kívül még a lap aljára rákerült a lap neve mint szinesítő szöveg szintén franciául. Emiatt nem lesz belőle új kiadás vagy javítás. A doboz is és a szabály is magyar.


Hiszen csak sorban le kell tenni a lapokat... mi lehet ebben olyan nehéz?


Minidig is szeretted volna bizonyítani, hogy valójában egy mentalista bújt el benned?! Vagy csak pusztán annyira jól ismered a barátaid, akikkel játszol, hogy már szinte a fejükbe látsz? A The Mind-ban végre megmutathatod a képességeid, de ha esetleg még nem vagy annyirra penge, akkor is jó választás ezzel a játékkal fejleszteni őket. Vigyázat! A közös egymásra-hangolódás nagyban növeli a csapatszellemet!


Szokatlan játékmechanizmus, kooperáció és megérzés - ez a The Mind


A játékosoknak úgy kell lerakniuk a kezükben lévő számkártyákat, hogy azok egy hibátlan, növekvő számsort alkossanak. És hogy mi ebben a kihívás? Az, hogy semmilyen módon nem adhatnak egymásnak információt, kinek milyen kártya van a kezében és bárki bármikor lerakhat egy kártyát, azaz nincs játékos-sorrend.


Érezz rá!


A The Mind-ban gyakorlatilag a játékosoknak egymásra kell hangolódni, és rá kell érezniük, mennyi időt kell kivárniuk az utolsó lap lerakása után, vagyis mikor telik el biztosan annyi idő, hogy a kezükben lévő legkisebb lap és az utolsó lerakott lap közötti számoktól a többiek már megszabadultak volna - ha lenne nekik ilyen szám a kezükben.


A feladat körről-körre nehezedik


Persze a játék első szintjén még egyszerűnek tűnik, hogy mindenki időben rakja le az egy-egy darab lapját, de a következő szinten már fejenként kettő lapot kapnak a játékosok, és ez így megy tovább - játékosszámtól függően a 8., a 10. vagy a 12. szintig. Számoljuk csak ki: 6 játékossal az 48 kártya, azaz gyakorlatilag minden második kártya a játékosok kezében van…


Persze azért a játék segít is egy picit nekünk: bizonyos szintek elérése után kapunk egy plusz életet, sőt, surikeneket is. Egy dobócsillag használatát bármelyik játékos javasolhatja, és ha mindenki egyetért vele, be is dobhatja. Ilyenkor minden játékosnak le kell raknia a kezéből a legkisebb lapot, természetesen felfordítva, hogy mindenki lássa a számokat. Ezek a lapok kimaradnak a sorépítésből, és persze fontos információt adnak… azaz adhatnak a játékosoknak a folytatáshoz.


Magyar nyelvű játékszabályAngol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertető


A The Mind játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

3524,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

4.6

A pontok átlaga

5 értékelés alapján
 • 3
 • 2
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Pörgős játék, pofonegyszerű szabállyal. Kooperatív, nagy összhang kell a játékostársak részéről, hogy sikeresen végigvigyük az összes pályát, de közben lehetőséget is ad rá, hogy jobban megismerjük egymást.

 • A legjobb benne, hogy nem egymás ellen hanem együttesen kell szinteket lépni. Tényleg szükség van összehangolódásra. Pároknak nagyon ajánlom :)

 • Még sosem sikerült végig csinálni de mindig nagyon jól szórakoztunk közben.

 • Nem rossz a játék, jót mulattunk közben, bár nem sikerült végig csinálnunk még és ezáltal unalmassá is vált. Kiváncsi vagyok több játékossal, hogy működne a dolog. A kézbesítés kifogástalan volt, köszönöm szépen

 • Maga a játék érdekes és szórakoztató, a "csendben egymásra koncentrálás" nagyban különbözik a legtöbb kártyajáték hangulatától. Az árat kicsit sokallom, és az élmény nagyban függ a társaságtól, de egyébként ajánlom mindenkinek!

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!