• 5%
  kedvezmény
 • 5%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_portalgames_dunehousesecrets2_lrg.jpg
 • 5%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_portalgames_dunehousesecrets3_lrg.jpg
 • 5%
  kedvezmény

Dune: House Secrets

Bontott Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Mélyedjetek el a Dűne intrikákkal átszőtt világában!


A Dune: House Secrets egy kooperatív történet vezérelt játék, amely a Dűne világában játszódik, Frank Herbert világhírű regénye és a Denis Villeneuve által rendezett epikus kasszasiker nyomán.


A játékban a Harkonnen-ház elleni ellenálláshoz csatlakoztok az Arrakis-on, és a történet 4 fejezete (ebből az első a Prológus) révén részesévé válhattok a Dűne gazdag világának. Minden fejezet egy sor Találkozás kártyán keresztül kel életre. Minden fejezet végén ki kell tölteni egy állapotjelentést, amely a megszerzett információkat tartalmazza és különféle javaslatokat ad a továbblépésre – ezek a jelentések befolyásolják a történet folyását.


A játékban nincsenek győztesek vagy vesztesek! Helyette a tapasztalataitok és a döntéseitek kerülnek előtérbe, hogy egy saját történetet alkossanak!


Csatlakozz a Harkonnen-ház elleni ellenálláshoz!


A Dune: House Secrets-ben a játékosok lázadók szerepét öltik magukra, akiknek együttműködve, egy sor kihívást jelentő küldetést kell teljesíteniük, melyhez véges idő és erőforrás áll a rendelkezésükre.


A játékban 2 ház közötti konfliktus kellős közepén találjátok magatokat. Minden döntésetek befolyásolja majd a történet alakulását$ Bárhová mentek, kivel barátkoztok, vagy kit választotok ellenségeteknek, az teljes mértékben rajtatok múlik. De hogy utatok hova vezet, az majd csak később derül ki?


Találkozás


Az Arrakison lázadó ügynökként nagyon egyszerű a célotok: fedjétek fel a titkokat, és fedezzétek fel a történet szerteágazó szálait. Ahogy haladtok előre a Találkozás kártyákkal, úgy mélyül egyre a történet, és derül fény a különféle részletekre, intrikákra. A Találkozások különféle helyzetek elé állítanak majd, mint pl. gyanús területeket kell felderítése, az Arrakis lakóinak kihallgatása, eszközök után kutatás, stb. Minden kártya fontos információt tartalmaz - ezért nem célszerű csupán átfutni azokat -, és azt is leírják, hogy mire van szükség egy adott cél eléréséhez. Ezen célok teljesítésének azonban gátat szab az idő, így lehetetlen a teljes történetet teljes valójában megismerni, sok rejtélyre nem derülhet majd fény...


Tapasztalat


A megszerzett tapasztalati pontok elköltésével szintet léphetnek a karaktereitek. Ezt úgy tudjátok megtenni, hogy matricákat helyeztek el a karakter vagy támogató (a karakter tábla másik oldala) táblák erre a célra kialakított helyére. A készségek megszerzése megköveteli a tapasztalati pontot elköltését.


Mit nyújt a játék?


 • Egyedülálló, magával ragadó élmény a Dűne világában
 • A játék könnyű megismerése a Prológus fejezetnek köszönhetően
 • 3 fejezet tele egyedi találkozásokkal
 • A House of Secrets a díjnyertes Detective: A Modern Crime Game társasjáték mechanikáján alapszik

Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető
Dune: House Secrets

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Ignacy Trzewiczek,
Weronika Spyra,
Jakub Poczęty,
Przemysław Rymer
Kiadó: Portal Games
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Sci-fi, A Dűne, Kooperatív, Egyedül is játszható, Történetmesélés, Film/ Regény/ Képregény/ Videójáték, Nem kipróbálható,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat