A Dosadi kisérlet

Antikvár Könyv

Adatok:

Szerző: Herbert, Frank

Kiadó: Valhalla

Kiadás éve: 1994


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

Igen, tud a hatvanórás határidőről - vagyis most már kevesebb mint ötvenöt. Dosadi elpusztítása olyan reakció, melyet nem tételezett volna fel "X"-ről, és most magát hibáztatta. A férfi megfordult, fürkészni kezdte a lányt, és látta, hogy az túlhaladt már néhány, általa előzőleg meghatározott tűréshatáron. Jedriknek nincs izom- illetve érzéknövelő berendezése, semmi olyan kifinomult segédeszköz, melyhez McKie végszükség esetén fordulhat. Semmije nincs saját csodálatos elméjén és testén kívül. És már ezen kincsét is majdnem teljesen kimerítette. Mégis, csak erőlteti magát tovább. Ez sokat elárult McKie-nek a lány indítékairól. McKie érezte, mély benyomást tesz rá, hogy a lány eddig egyszer sem rótta fel neki, hogy eltitkolta Aritch Dosadival kapcsolatos legkomolyabb fenyegetését. Elfogadta, hogy egy Aritch pozíciójában levő döntnök akár egy egész bolygót megsemmisíthet, és hogy McKie-t annak és rendje és módja szerint rávették arra, hogy ezt a momentumot eltitkolja. A túlélési lehetőség azonban, melyet felkínált, balsejtelemmel töltötte el McKie-t. Testet cserélni?

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.