A fekete veszedelem

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Ngandu, a néger varázsló, az Életek Ura fantasztikus hatalom birtokosa. Lehetővé tudja tenni a lehetetlent, képes rá, hogy - saját céljának megfelelően - hosszabb-rövidebb időre felcseréljen, összekeverjen sorsokat.
Mit tehet egy gyanútlan budapesti fiatalember, ha váratlanul Afrika dzsungeljében találja magát egy idegenlégiós testében, s rádöbben, hogy ő is e sötét erők játékszere lett? Kiszabadulhat-e valaha a csereemberek közösségéből?
A sokszínű, izgalmas kalandok sorozata, egy rendkívüli szerelem története és a regényt belengő rejtélyes misztikum garantálja, hogy nőknek, férfiaknak, fiataloknak, idősebbeknek egyarán kedves olvasmánya lesz John Tempest könyve.

A fekete veszedelem

Szerző: Tempest, John
Kiadó: Bembo
Kiadás éve: 1990
Címkék: Sci-fi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat