A fenevad száma

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

 A Züllött Zsivány magánjacht két házaspárral a fedélzetén – egy család – a távoli univerzumokat járja. Utasai mindannyian kedélyes, érzéki emberek: zsenik. A probléma akkor kezdődik, amikor a hatdimenziós mértannal foglalkozó családfő felfedezi az időutazást. Ez nem tetszik az idegen hatalmaknak, mivel az embert nem tartják alkalmasnak az időutazás gyakorlására. Hőseink háborítatlan világába ekkor belecsöppen egy idegen, aki emberi alakban igyekszik megsemmisíteni a szabadalmat.

A Züllött Zsivány legénységének ettől kezdve egyetlen célja marad: minél előbb visszajutni a Földre, és figyelmeztetni az embereket a veszélyre. A visszatérési kísérlet azonban véget nem érő hajszává változik.

Heinlein egy egész sor alternatív világot és a valóság különféle fokozatait vonultatja fel. Hősei egytől egyig zsenik, kiváló matematikusok, akik a fenevad számának ismeretében bátran vágnak neki a küzdelemnek.

Jellegzetes stílusban megírt, olvasmányos történet, kitűnő játék az olvasónak, aki szinte részesévé válik az eseményeknek.

A fenevad száma

Szerző: Heinlein, Robert A.
Kiadó: Lap-Ics
Kiadás éve: 1998
Címkék: Sci-fi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat