A harcosok

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

 R. C. Smith valószínűleg álnév. Világsikerek írója rejtőzik mögötte...? Hiszen ha tudjuk, hogy ő írta a nagy feltűnést keltett Az indián éjszakája című, szokatlan, izgalmas kalandregényt, akkor most is nagy várakozással vesszük kezünkbe legújabb könyvét.

A harcosok 2022-ben játszódik. Kik azok a rejtélyes férfiak és nők, akik sorra lecsapnak a globális maffiákra? Kik állnak mögöttük, miféle világhatalommal szövetkeztek? És hogyan lehetséges, hogy ezek a harcosok akárhányszor meghalnak - mindig újra feltámadnak? Nincs ebben varázslat, sem fantázia. Mindez "csak" tudomány. De így is éppen eléggé elrémisztő sokak számára, még abban a biztosan elkövetkező korban is. Amikora a halhatatlanság már adva vab egyeseknek, másik viszont nem is sejtik ezt a lehetőséget. Ki milyen célre használja fel, hogy egyszerűen elpusztíthatatlan?

A harcosok

Szerző: Smith, Braxton
Kiadó: Puedlo Kiadó
Kiadás éve: 2000
Címkék: Sci-fi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat