A harcosok

Antikvár Könyv

Adatok:

Szerző: Smith, Braxton

Kiadó: Puedlo Kiadó

Kiadás éve: 2000


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

 R. C. Smith valószínűleg álnév. Világsikerek írója rejtőzik mögötte...? Hiszen ha tudjuk, hogy ő írta a nagy feltűnést keltett Az indián éjszakája című, szokatlan, izgalmas kalandregényt, akkor most is nagy várakozással vesszük kezünkbe legújabb könyvét.

A harcosok 2022-ben játszódik. Kik azok a rejtélyes férfiak és nők, akik sorra lecsapnak a globális maffiákra? Kik állnak mögöttük, miféle világhatalommal szövetkeztek? És hogyan lehetséges, hogy ezek a harcosok akárhányszor meghalnak - mindig újra feltámadnak? Nincs ebben varázslat, sem fantázia. Mindez "csak" tudomány. De így is éppen eléggé elrémisztő sokak számára, még abban a biztosan elkövetkező korban is. Amikora a halhatatlanság már adva vab egyeseknek, másik viszont nem is sejtik ezt a lehetőséget. Ki milyen célre használja fel, hogy egyszerűen elpusztíthatatlan?

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.