A hold tragédiája

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Isaac Asimov neve nem ismeretlen a magyar olvasók előtt. Ezúttal nem science fiction regényét, hanem játékos hangú esszéit adjuk közre.
A kötet tizenhét tudományos dolgozatában Asimov szubjektív, csapongó, sok helyen vitatható, ad hoc ötleteket egész elméletként tálaló, leplezetlenül nagyképű eszmefuttatással sikeresen tölti be azt a szakadékot, amely a tudományos gondolkodást elválasztja a mindennapi gondolkodástól.
Az anyag, amivel kitölti, nem mindenütt maradandó ugya, de mivel nem is igyekszik annak látszani, betölti funkcióját: vitára, bosszankodásra vagy éppen cáfolásra sarkall - azaz gondolkodásra.
Következtetéseivel - különösen a társadalomra vonatkozókkal - sokszor nem leht egyetérteni, de mint szellemi provokátor elsőrangú.

A hold tragédiája

Szerző: Asimov, Isaac
Kiadó: Kozmosz
Kiadás éve: 1979
Címkék: Sci-fi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat