A jedi hatalma

Antikvár Könyv

Adatok:

Szerző: Webster, Malcolm

Kiadó: Brillant

Kiadás éve: 1992


Értékelések:

1.7

A pontok átlaga


3 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány
A Birodalom - hála Thrawn admirális kivételes adottságainak - kezdi visszanyerni régi erejét. Thrawn, ez az emberentúli képződmény úgy halad a galaktikus uralom felé, mint csillagromboló a gyanútlan bolygók felé! Kíméletlenül letarolva mindent és mindenkit, aki útjába kerül.
A Köztársaság kitart és új szövetségeseket szerez. Az elkeseredett küzdelem folytatódik, s az utolsó igazi Jedi, Luke Skywalker ráébred az erő eddig mindenki számára ismeretlen hatalmára - amely végtelen.

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

1.7

A pontok átlaga

3 értékelés alapján
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 2

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Borzalom. Ami ennél rosszabb, az csal. A fantasztikus irodalom mindenkori abszolút nullája, egy általános iskolai fogalmazás szintjén. Star Wars rajongók pláne óvakodjanak tőle, mert amit a világgal művel, az külön szörnyűség. Embertársaink védelme érdekében a könyvet ne antikváriumba, hanem a legközelebbi szelektív hulladékgyűjtőbe továbbítsuk.

  • Ez valami kelet-európai hamisítvány, a Birodalom örököseit kívánja folytatni, még a Sötét erők ébredése, az igazi folytatás előtt. Borzalom.

  • Életem első Star Wars könyve- és mivel nem ismerem annyira magát az univerzumot, nincs mihez viszonyítanom. Így önmagában értékelve tetszett.
    Olyan sok minden nem történik benne, de mégis halad az egész. Űrcsatákat meg kard párbajokat hiányoltam belőle és a vége annyira nem tetszett.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat