A karatézó kiborg

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Tom Swift legújabb találmánya lázba hozza a sport világát. A zseniális, komputervezérelt külső váz maximális teljesítményt csihol ki az ember izmaiból. Hála az új eszköznek, Tom barátja, Rick Cantwell eséllyel állhat szorítóba a kick-box világbajnoki címéért.
Az erő és a hatalom birtoklásának jóleső érzését baljós jelek árnya kísérti. Miközben az elektronikus korongok az izmokat erősítik, az elmére is hatással vannak – veszélyes hatással. Az új találmányt egy gátlástalan kick-boxoló a saját sötét céljaira próbálja megkaparintatni. Tomnak egyetlen esélye marad, hogy a fenyegető katasztrófát elhárítsa. A kétélű, csúcstech harci eszközt saját magának kell magára öltenie.

A karatézó kiborg

Szerző: Appleton, Victor
Kiadó: Pult Kiadó
Címkék: Sci-fi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat