A kardfogú tigris

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Tizenöt éven át vándorolt az oulhamr törzs egyre észak felé, vadban dúsabb és barátságosabb vadászterületet keresve, s a nomád életmód szinte már lételemükké vált. Ám eljött az idő, amikor egy roppant méretű hegylánc állta útjukat. Aoun, a Leopárd fia és Zouhr, a Föld fia együtt indultak el, hogy átjárót találjanak a rettenetes sziklák között. Hitték, hogy a hegy túloldalán minden eddiginél bőségesebb zsákmány várja őket... a rájuk leselkedő veszélyektől pedig nem féltek.
Aoun és Zouhr átkeltek a hegyen, megtalálják az áhított, zsákmányban gazdag völgyet, ám ahhoz, hogy azt birtokukba vehessék, meg kell küzdeniük a korszak legveszedelmesebb fenevadjaival. Ők ketten - az erő és az ész - sikerrel szállnak szembe akár a kardfogú tigrissel is, ám a legnagyobb veszélybe akkor kerülnek, amikor más embertörzsekbe botlanak...

Egy fantasztikus kaland abból a korszakból, amikor az emberi faj még csak ismerkedett az élettel. Amikor az ember még csaknem olyan veszedelmes fenevad volt, mint amelyek vadásztak rá.

A kardfogú tigris

Szerző: Rosny, J.H.
Kiadó: Cherubion
Kiadás éve: 1998
Címkék: Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat