A kocka nincs elvetve

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Az író a művéről: Sok regény született már egyetlen mondatból, egy-két szóból. Fiatal tudós-jelölttől hallottam évekkel ezelőtt, hogy nem kíván "cserélhető alkatrész" lenni a tudomány óriási gépezetében. Beszélgettünk, izgalmas kérdések vetődtek fel: mi az egyéniség szerepe a modern tudományos munkában, milyen lehetőségei vannak ma is a kollektív törekvéseken belül, hol az egyéni becsvágy határa, amelyet nem lehet büntetlenül átlépni? A kérdésekre igyekeztem választ adni. Dr. Csoma Pál kutatóorvost a tudomány régi "hőseinek és mártírjainak" ma már korszerű útjára vittem, hadd próbálja egymaga felfedezni az emberiséget fenyegető radióaktív sugárzás ellenszerét... Szenvedélyes természetéből következik, hogy a szerelemben is a legtöbbet és a legszebbet akarja - tapasztalatlansága miatt itt is tévednie kell. Nem lehet igaza, mégsem ítélem el, mert elég bátor a tévedéseihez is, és vállalja a következményeket. És nincs "elvetve a kocka" annak, aki még csak huszonhat éves.

A kocka nincs elvetve

Szerző: Gyenes István
Kiadó: Kozmosz
Kiadás éve: 1969
Címkék: Sci-fi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat