A kozmosz lovagjai

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Aki szereti Nemere István érdekes, izgalmas regényeit, ezúttal sem fog csalódni. A kötet hõseit már A kupolaváros titka és a bolygón című kötetekbõl. A három kedves gyerek, Don, Ariel és Lars ezúttal is messzi útra indul. Kis űrhajójukon nekivágnak a világűrnek, hogy az űrhajósiskolában elkezdjék új tanévüket. Útjuk azonban nem zavartalan. Az űrvilágot általános riadó tartja nyugtalanságban. Egy tönkrement teherűrhajó száguld ugyanis a Föld felé. Ha nem sikerül még idejében eltéríteni a pályájáról, veszélyes szállítmánya a Földön tömeghalált okoz. Egész földrészek pusztulásával lehet számolni. percrõl percre nõ a tragédia veszélye… és az egész világűrben mindössze egyetlen űrhajó halad oly közel a veszélyes monstrumhoz, hogy még idõben elérhetné. De abban az űrhajóban – a három tapasztalatlan gyerek utazik.

A kozmosz lovagjai

Szerző: Nemere István
Kiadó: Móra
Kiadás éve: 1985
Címkék: Sci-fi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat