A láthatatlan kard

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Wulthas Aspegod szobrászmester magányosan él Kinummor városában. Egy napon furcsa öregember látogatja meg és ráveszi, segítsen megkeresni egy régi isten varázserejű könyvét. A szobrász barátjával, a városi hóhérral, vállalja a kalandot, ám érzik, hogy a titokzatos idegen körül valami nincs rendben. Drob és Blefs, a két kis erdei kószáló, találkoznak egy haldokló lovaggal, aki rájuk bízza a titkát. Meghallgatják a lovagot, és nem is sejtik, ezzel milyen veszélybe sodorják magukat - véget ér a gondtalan élet, amikor megígérik, segítenek az öreg vitéznek.
Ősi, romos tornyok állnak szerte a birodalomban, hihetetlen dolgokat mesélnek róluk. Az erdők mélyén különös, mogorva lények laknak - jobb velük békességben élni, mert az erdő az övék. Régi időkből itt maradt varázslatok, legendák és fejtörők nehezítik a kalandozók útját, és felbukkan egy láthatatlan kard is. Hogy végül aztán mi történik a magányos szobrásszal, a különös varázslóval, a kószálókkal és a többiekkel, az kiderül a regényből, amely a klasszikus tolkieni high-fantasy hagyományait folytatva szól hősökről és gyávákról, barátokról és ellenségekről, az erdő hatalmáról és a paradoxonok szépségéről.

A láthatatlan kard

Szerző: Cromlech, Harald
Kiadó: Lazi
Kiadás éve: 2000
Címkék: Fantasy, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat