A Magnólia Nővérei

Antikvár Könyv
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A Káosz és a Rend háborúját követő időszak nem vált békéssé, mint ahogyan azt sokan vágyták. Új hatalmasságok keltek fegyverbe a régiek ellen, új seregek mészárolták le egymást a csatamezőkön. Halál halált szül, bosszút és ismét bosszút. Úgy tűnik, ez a szó örökre bevéste magát Worluk történelmébe.
Ám mi történik akkor, ha a világ legbékésebb boszorkányai, a Magnólia Nővérei áldozatul esnek ennek a háborúnak? A túlélők hogyan állhatnak bosszút, ha sosem tanulták, hogyan kell másoknak fájdalmat okozni?
Amaisa, az utolsó Magnólia és Roxelan, a hölgylovag egy hódító drén különítmény élén elindulnak, hogy választ találjanak a kérdésre. Azonban valami egészen mást találnak: Zhília sötét intrikáit...

A Magnólia Nővérei

Szerző: Fayard, Colin J.
Kiadó: Cherubion
Kiadás éve: 1999
Címkék: Fantasy, Worluk, a Káosz világa, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat