A púpos sárkány legendája

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Mindannyian arra vágyunk, hogy az álmaink valóra váljanak. Ám amikor ez bekövetkezik…
Az édesanyád időlegesen beleőrül, az apád jobban kezd inni, mint valaha, néhány furcsa ember egy wc-t keres rajtad. Mások azt hiszik, hogy titkos katonai fegyverhez jutottál. A rendőrök elkezdenek fizikát tanulni. A nagyanyád különböző varázslatokat honosít meg a házatokban és ráadásként betelepíti hozzátok a világ legrosszabb boszorkányát. A fizikaprofesszort hazarángatják az Amazonas partjáról, a rektor az idegösszeomlás szélére kerül, a portás időlegesen elveszíti a férfiasságát.
S neked eközben fogalmad sincs arról, hogy a legnagyobb álmaid egyike vált valóra.
Szerzel egy új barátot, akinek segítesz abban, hogy elveszítse a szüzességét. Megpróbálsz beilleszkedni egy vadonatúj környezetbe, ami persze úgy megy a legegyszerűbben, hogy teljesen kilógsz a sorból. Azt hiszed, el tudod űzni az ostoba babonákat, de azután rá kell döbbenned, hogy senki sem hisz bennük igazán, hiszen a démonok a törpék, a boszorkányok és a vak harcosok csak egyszerűbbé teszik az életet. Magad sem érted hogy történhet, de feltámasztasz egy sárkányt, aki beteljesíti a végzetet és ráadásul még púpos is. Az, hogy meg kell próbálnod legyőzni a sötétség erőit, már csak ráadás…
Végül is nem történt semmi, csupán valóra váltak az álmaid, bár utólag már kételkedsz abban, hogy tényleg ezt akartad-e?

A púpos sárkány legendája

Szerző: Bellringer, Andrew
Kiadó: Haal
Kiadás éve: 1996
Címkék: Fantasy, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat