A romok úrnője

Antikvár Könyv
 
0 értékelés

Címkék:

Fantasy, Antológia,
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Kárpáthia világán Rán Mogare és nomádjai Cresson kifosztása után hazafelé hajóznak kincsekkel megrakott gályáikon. A tenger azonban kifog rajtuk; kegyetlen vihar és tengeri szörnyek ostromolják őket, s ismeretlen partra sodorják a túlélőket. Egy szigetre, amelyen épp elszabadulni látszanak a pokol démonai. A Romok Úrnője uralkodik a Necropolisban, mely ontja megából a rémeket: vodnikok, zmorakok, morojok nyüzsögnek az utcákon, és felfalnak mindenkikt, akit a kezük közé kaparintanak. Talán a sors akarta így, hogy Rán Mogare és megmaradt harcosai épp ide vetődtek. Vagy valami titokzatos hatalom?

Albrecht von Benneberg lovag azért hatol be az erdő mélyébe, hogy megszerezzen egy varázsbotot. Egyedül eleve pusztulásra lenne ítélve a küldetése, ám váratlan segítője akad; Kankalin, a kis tündérszerzet... Yul Ganter, a tolvaj, akit pimaszsága miatt Légynek neveznek, szeret beleköpni mások levesébe. Ám néha még egy légy is megüthetné a bokáját, ha lenne neki... Vakmerő rablók menekülnek kifosztott áldozataik bosszúja elől. Ám egy varázslat félresikerül, s a vakmerőkből vakok lesznek...

Bán Mór címadó regénye mellett több mint fél tucat fordulatos, szórakoztató írás várja önt Allen Newman, Colin J. Fayard, Robert Knight, Benjamin Rascal, John Caldwell és mások tollából.

Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat