A síró madzsun

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Dzirun, az ifjú madzsun fejvadász élete első vérportyájára vár . Ő és társai a gyűlölt dzsara-vuketek földjére készülnek, hogy levágott fejekkel visszatérve bizonyítsák: méltók a harcos címre. Ám mielőtt elindulnának, sorsuk új fordulatot vesz a Síró Madzsunnál...
A Síró Madzsun egy óriási szikla a tengerparton, amely egy térdelő helyzetű madzsun harcost ábrázol.
Dzirun, a Cápaölő a Síró Madzsunnál találkozik az ősi múlt árnyával, egy félelmetes quetterrel, s minden, amiben addig hitt, elenyészni látszik. A vérportya merőben más jelentőséget kap, mint korábban: már nem csupán ráteremettségét kell bizonyítania, de népe pusztulását kell megakadályoznia.
John Caldwell vadonatúj műve feszült, gyors sodrású, lélegzetelállító kaland a Káosz Világán. Egy önálló, akciódús regény tele megböbbentő fordulatokkal, emlékezetes karakterekkel és látványos jelenetekkel.

A síró madzsun

Szerző: Caldwell, John
Kiadó: Cherubion
Kiadás éve: 2001
Címkék: Fantasy, Worluk, a Káosz világa,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat