A világűr csavargója

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Bemutatjuk olvasóinknak a világűr csavargóját.
Nem más ő, mint Ijon Tichy, a csillagkutató, a hosszútávú galaktikus hajózás kapitánya, meteor- és üstökösvadász, nyolcvanezerhárom glóbusz fáradhatatlan felfedezője, a Nagy- és Kismedve egyetemeinek díszdoktora, a Kisbolygókat Pártfogoló Társaság és sok egyéb egyesület tagja, a Tejút és a Csillagköd rendjének lovagja...
Más szavakkal - afféle űrutazó Münchausen, akinek nevét ismerik a Tejúton innen és túl...
Hősünk a maga csodálatos rakétájával fáradhatatlanul bekóborolja a világűrt, megismerkedik rendre annak furcsa égi testeivel, és még furcsább lakóival, és mulatságosabbnál mulatságosabb kalandokról tudósít bennünket.
Mosolyogva kísérjük végig a nagyot mondó űrutazót a Galaktika távoli útjain, derülünk, amikor az események őt is megtréfálják, de el is gondolkodunk olykor. A világűr csavargójá-ban a szerző nemcsak az alaptalan tudományos-fantasztikus irodalmat teszi nevetségessé, hanem tükröt is tár elénk: bírálja Földünk társadalmi viszonyait, visszásságait.

A világűr csavargója

Szerző: Lem, Stanislaw
Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás éve: 1960
Címkék: Sci-fi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat