Armageddon szerepjáték - Alapkönyv

Antikvár Könyv

Adatok:

Kiadó: Bíborhold

Kiadás éve: 1995


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

Az Armageddon szerepjáték egy olyan világban játszódik, ahol a cégek az urak, az emberek pedig megpróbálják túléni a borzalmakat. Az utcákat bandák uralják mindenhol, ahol nem járőröznek a cégek katonai, rendőri alakulatai. Mindez a Marson, ami csak erősíti a világ végítélet-érzését. És ha ez még nem lenne elég, a földet megtámadták az idegenek, akik ellen a védekezés szinte lehetetlen. De még ebben a sötét világban is lehet találni embereket, akik felveszik a harcot, akik vállaják a sorsukat…harcolnak az életükért, a békéjükért és sokszor…mások pénzéért…

"Rádiókapcsolataink az anyabolygóval eddig tisztázatlan okokból két órával ezelőtt megszűntek. Szakértőink szerint nem bizonyított, hogy ez bármilyen összefüggésben lenne a az egyidejűleg észlelt hat üstökös megjelenésével.
A marsi kolonizációban résztvevő Társaságok a további eredményekig hírzárlatot rendelnek el az általános pánik kitörésének elkerülése miatt."
Edward H. Ortanov, a Cryo Társaság kolonizációs alelnökének bejelentése a Mars valamennyi települése vezetőjének.
[2091. december 18. 23:09]

Eljöttek a Föld végnapjai: a környezetszennyezés tönkretette a tengereket, az üvegházhatás sivataggá változtatta a termőföldeket, a természeti erőforrások kimerültek, nyomor és erőszak tombolt mindenfelé. A technika eközben hihetetlen eredményeket ért el, s a Földet uraló nemzetközi óriáscégek – a bolygó kezdődő kimerülésére való tekintettel – megkezdték a Mars bolygó földiesítését. Megszülettek az első kis kolóniák, melyek lassan a földihez hasonló nagyvárosokká fejlődtek: beindult az élet az új bolygón. Aztán a Föld egyszer csak elhallgatott.

Az Armageddon 2092 – Mars szerepjáték a nem túl távoli jövő kegyetlen világába vezet, híven követve az egyre népszerűbb kiberpunk műfaj hagyományait. A rendszer segítségével a játékosok maguk is beléphetnek a marsi metropoliszok antiutópisztikus világába, s részt vehetnek az utcai harcokban, az óriáscégek intrikáiban, a Mars felfedezésében, miközben maguk is kíváncsian találgathatják: mi történt vajon a földi emberekkel, s magával a Föld bolygóval?

A kötet többek között a következőket kínálja:
* pontos ismertető a szerepjáték lényegéről
* egyszerű, mégis valósághű alaprendszer, mely csak hagyományos (hatoldalú) dobókockát alkalmaz
* teljesen szabad, kötöttségek nélküli karakteralkotás
* a felszerelések, berendezések és az egyedülálló kibertechnika ismertetése
* szabályok a virtuális valóságon (VR) alapuló hatalmas számítógéprendszer, a Hálózat kezelésére
* a marsi kolóniarendszer részletes leírásaszabályok a virtuális valóságon (VR) alapuló hatalmas számítógéprendszer, a Hálózat kezelésére

Az Armageddon 2092 – Mars szerepjáték komplikált környezetével és különleges hangulatával a megjelenített jövőbeli világ jellege miatt csak 14 éven felüli játékosoknak ajánlott.

A játékhoz 6 oldalú dobókockákra van szükség.

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.