Árnyékfattyak

Antikvár Könyv

Adatok:

Szerző: Ferring, David

Kiadó: Szukits

Kiadás éve: 2000

Sorozat: Konrad

Sorozat hanyadik része: 2


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány
Negyvenezer évvel az emberiség galaktikus Birodalma, a protézis-trónszékbe börtönzött Istencsászár és a génorzók szörnyű víziójának kora előtt járunk. Az emberi faj még épp csak megvetette lábát anyabolygóján, az Óvilág térségein, melynek hegyei között, az apró, eldugott faluban fiatal fiú néz fel a hidegen szikrázó csillagokra. Éhes, rongyokba öltözött, fegyvertelen. Nincs múltja, családja, jogai - ami azt illeti, még neve sincs. De érzi, látja a körülötte munkáló, egymásnak feszülő erőket: a Káoszt, mely démoni seregével fáradhatatlanul ostromolja a Rend kicsiny szigeteit, az emberi királyságokat. És mikor torz lények áradata, az őrület vonyító hullámai átcsapnak fölötte, csak abban bízhat, hogy a vér, a kín, a halál, a fogazott pengék és elfajzott állatemberek fortyogó, káosz szülte mocsarából kikászálódva megtalálja végre igazi önmagát.
A világhírű Konrad trilógia második kötetét tartja kezében az olvasó, amelyben az ifjú hős folytatja veszélyes útját a káosztól fertőzött Warhammer világban, hogy bosszút álljon és megismerje végzetét.

A Konrad sorozat többi tagja:

2000,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!