Az Éden pokla

Antikvár Könyv

Adatok:

Szerző: Crispin, A. C.

Kiadó: Lap-Ics

Kiadás éve: 2000

Sorozat: Han Solo trilógia

Sorozat hanyadik része: 1


Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány
A Csillagok háborúja előtt, mielőtt kezdetét veszi az a titáni küzdelem, mely kiszabadítja a galaxist a Birodalom acélos szorításából, játszódik Han Solo eddig még ismeretlen története. Az izgalmas új trilógia első kötetében a jövendőbeli hírhedt zsivány, csempész és tolvaj az életéért küzd egy olyan világon, ahol a legfőbb árucikk a rabszolgaság.

Egy gyermek akinek nincs múltja, egy koréliai utcagyerek, akit a szülei magára hagytak, épp az aznapi betevőjét igyekszik előteremteni, amikor a kegyetlen Garis Shrike elragadta, és magával vitte az űrnomádok bandájába. Most,évek múltán Shrike szadista zsarnoksága alatt nyögve, a kalandokról és dicsőségekről álmodozó Han Solo kiverekszi magának a szabadságát. Célja hogy birodalmi pilóta legyen. Ám ehhez repülési gyakorlatot kell szereznie, és ennek érdekében munkát vállal az Ylesia bolygón - vallási fanatizmus, a tiltott drogok és a csábító érzékiség világán...ahol az álmok szétpukkannak és menekülni lehetetlen.

A Han Solo trilógia sorozat többi tagja:

5800,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
32000,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Crispin regénye alapmű minden Han Solo rajongó számára. A leírások szépek, de nem túlzóan hömpölygők, a Star Wars hangulatot mindenféle probléma és fennakadás nélkül hozza. Nagyon kellemes olvasmány, a stílus olyan, hogy véleményem szerint az univerzumban kevésbé jártas olvasó is nagy örömet lel benne. A dramaturgia abszolút telitalálat, jól felépített. Csak ajánlani tudom.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!