Az úr világa

Antikvár Könyv

Adatok:

Szerző: Watson, Ian

Kiadó: Beholder

Kiadás éve: 2004


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány
Az Úr Világa lebilincselő regény és izgalmas utazás az anyag és a képzelet világába. 1997-ben "angyalok" jelennek meg a világ szent helyein és az emberiséget az "Úr Világához" invitálják - amely nem más, mint egy bolygó, húsz fényévnyire a Földtől. Nem sokkal később egy titokzatos és hipermodern űrhajtóművet fedeznek fel a Góbi sivatagban, amely segítségével tudósok és mérnökök megalkotják az első űrhajót, amely a naprendszeren kívülre is képes embert szállítani.
Mindezen események csodálatos lehetőséget adnak arra, hogy bizonyítást vagy megcáfolást nyerjen a "Mennyország" létezésének kérdése, tisztázva több más, ezeréves teológiai kérdést is, amelyek miatt milliók haltak meg a történelem során.
A földlakó emberiség képviseletében végül útnak indul a Piligrim Crusader, fedélzetén gondosan megválogatott legénységgel. Hamarosan különös, torz dimenziók és hallucinációk birodalmán keresztül vezet az útjuk, míg végül a hajójukat elfogják a Csoport-lények nevű idegenek. Amy Dove szociológusnak és öt társának sikerül elmenekülnie a legközelebbi bolygóra - az 'Úr Világára" -, ahol egy idegen civilizáció várja őket, amely részben a mindennapos fizikai valóságban, részben a "Mennyországban" létezik. De álomszerű találkozások sorozatán át Amy rádöbben, hogy a Csoport-lények nem is annyira ellenségesek, és hogy az Úr Világa "Mennyországa" borzalmas veszélyeket rejt.

Ian Watson nem elégszik meg a hétköznapi történetekkel: az ő műve napjaink egyik legizgalmasabb és legkalandosabb sci-fi regénye, mely folyamatosan mozgásban tartja a képzelőerőt és az emberi gondolkodás határait feszegeti.

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat