Baldur Kapuja

Antikvár Könyv

Adatok:

Szerző: Athans, Philip

Kiadó: Szukits

Kiadás éve: 1999


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány
A Zűrzavar Kora után békés évtizedek köszöntöttek Faerunra. Most azonban úgy tűnik, a nyugalomnak mindörökre vége.
Abdel, a zsoldos, visszatér gyermekkor színhelyére, hogy kalandos útra induljon nevelőapjával, a szerzetes Gorionnal. Reméli, hogy végre megtudhat valamit igazi szüleiről, ám egy rajtaütés gyökeresen megváltoztatja addigi életét.
A nashkeli vasércbányában különös dolgok történnek, melyek egyre feszültebbé teszik a viszonyt Amn és Baldur Kapujának városa között. Senki sem sejti, hogy az események mögött egy titokzatos alak és egy nem kevésbé rejtélyes szervezet áll.
Miközben Abdel a bányák rejtélyét kutatja, és igyekszik megakadályozni a készülő háborút, lassan fény derül tényleges származására és arra, hogy ki is valójában az igazi ellenfele...

Különösen érdekes lehet a könyv azok számára, akik ismerik és kedvelik a Baldur's Gate számítógépes kalandjátékot. Számtalan ismerős jelenettel találkozhatnak, színesebb és elevenebb képet kaphatnak a játék karaktereiről, és megismerhetik a fordulatos háttértörténetet.

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.