Démonok órája

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

"Az ajtóban Rathis bukkant fel. Feszülten figyeltem, valóban egyedül van-e? Úgy tetszett, igen. Frissen borotvált arcán szinte megcsillant a fény. Az orra fölött az a ránc most is nagyfokú elégedetlenségre vallott. Beharapta az alsó ajkát. Összehúzta sötét szemöldökét... Nem keltette felhőtlenül boldog ember benyomását. Diszkréten intettem neki, és azonnal odajött. A faltól elvált az egyik pincérlány. Rathis nem üdvözölt, maga alá pendített egy széket, leült. Azt hiszem, nem volt nála fegyver. Lehet, olyan nagy főnök már, hogy nem saját kezűleg kell ölnie? Rendőrtiszt koromban a fővárosi gengszterbandáknál láttam ilyeneket. de azok primitív fickók voltak, amit Rathisról aligha lehet elmondani. Különben is, a gengszterbandák főnökei igen ritkán szoktak ismert pszichiáterek, valódi főorvosok lenni."

Vilar magánnyomozó kezdetben még mit sem sejt - a terrorszervezet viszont kivetette már a hálóját...
Az ismert szerző új politikai kalandregénye.

Démonok órája

Szerző: Nemere István
Kiadó: Zrínyi katonai kiadó
Kiadás éve: 1989
Címkék: Krimi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat