Elf mágia

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Gwynda, a nekromanta varázslónő és társai kiválasztottak az elfek között; ők felügyelik a titkos munkálatokat, amelyeket a törpe bányászokkal végeztetnek a Fennsíkon, hogy megtalálják az ősi Nép varázsló-királyainak kincseit. Ám amikor a kis csapat visszatér a telepre Elfengadból a Tavaszi Megtisztuló Szertartás után, a telepet feldúlva, társaikat és a törpe munkásokat legyilkolva találják.
A nyomokból kiderül, hogy a támadók vérszomjasabbak bármiféle lénynél, akiket az elfek csak ismertek; kegyetlenebbek még az embereknél is. Az elfek régi ellenségei ők, a féldémoni quatterek, akikről évszázadok óta azt hitték, hogy kihaltak... Ám most visszatértek; erősebben, vérszomjasabban és nagyobb számban, mint valaha. Bosszúért lihegnek, az utolsó szálig kis akarják irtani az elfeket... Meg kell állítani őket, s ez a feladat Gwyndára és társaira vár.
John Caldwell új regénye csak a történetben és a fordulatokban tartogat meglepetéseket; a stílus, a feszültség és a humor a megszokott.
A regény mellett számos novella és kisregény is helyet kapott e kötetben, melyek remek és változatos szórakozást nyújtanak. Jonathan j. Ashwood vándora vad elfekkel viaskodik, Anthony Sheenard útonállói egy törhetetlen varázskardot próbálnak mágiával elpusztítani, Colin J. Fayard bűtor kocsmárosa emberré szeretné tenni gyengéd érzelmei tárgyát, Allen Newmen hőse pedig a fejébe veszi, hogy megöl egy angyalt

Tartalom:
John Caldwell: Elf mágia (regény)
Eric Muldoom: A varjú
Abraham Merritt: A róka asszony
Anthony Sheenard: A törhetetlen kard
George Stark: A menedék
Anthony Sheenard: Óriási vagyon
Pap Viola: Mesterek és tanítványok
Eric Muldoom: A fantom, a sakál és az aggastyán
Colin J. Fayard: A vörös macska
William Glendown: Mikor delet üt az óra
Robert E. Howard: Ne ássatok nekem sírt
Robert Knight: A tudás kincs
Jason C. Leight: A vízköpő legendája
Jonathan J. Ashwood: A vándor útja
Eric Muldoom: A görbe torony
Allen Newman: Megölni egy angyalt

Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat