Feketecsuklyások

Antikvár Könyv
Keménykötéses
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Harrison Fawcett a népszerű űroperett-író különös látványvilágú, izgalmas regényében egy Prince of the War-ként emlegetett természetfölötti képességekkel megáldott paradimenzonális lény szirmilleknek nevezett harcos mentálsáskák, neomaterialista orosz zsoldosok és a mit sem sejtő Odette Lamartine segítségével elrabolja Caroline Blindamoor hercegnőt, a Galaktika berilliumachát trónjának várományosát, hogy feláldozásával utat nyisson saját létsíkjának sötét erői előtt. IV. von Anstetten császár viszont kiválóan ismeri a prehistorikus idők mítoszait, s nagyon jól tudja, hol kell keresni a trónörökösnőt: a tiltott világ neve Hillaryon, felszínén épp világháború dúl, a technológiai fejlettségi szint pedig megfelel a földi negyvenes éveknek - a XX. században.
Bret Shaw és Paul Wittgen, a legképzettebb feketecsuklyások elindulnak...
Egy regény, egy kisregény és tizenkét hosszabb-rövidebb novella várja önt, hogy elkísérje a fantasztikum világába egy szórakoztató, elgondolkodtató vagy éppen megrázó utazásra.

Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat