Fogadalom

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Ynev déli sztyeppén túl a fagyos Határhegység választja el a kopár fűsivatagokat a végtelen jégmezőktől. Kevesen tudják, hogy a hófödte bércek árnyékában, az ezeresztendős fenyvesek között a síkvidéki nomádok távoli rokonai élnek.
Ian Russel regénye ezúttal egy ifjú pyarroni varázsló sorsát követi nyomon. Nevyll Athranist az ismert világ határára küldi rendje, feladata pedig száműzetéssel ér fel: a Dúlás egyik legendás hősét, egy évtizedek óta visszavonultan élő magisztert kell megtalálnia. A fiatal pyarroni hamarosan egy gyilkos viszály közepén találja magát, s rá kell döbbennie: az események mögött kráni érdekek húzódnak meg. Ráadásul mindez összefügg a keresett magiszterrel és a régi elfeledettnek hitt, rettegett hatalommal: a Démonikus Óbirodalommal.

Fogadalom

Szerző: Russel, Ian
Kiadó: Inomi
Kiadás éve: 2003
Címkék: Fantasy, M.A.G.U.S., Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat