Gyilkosság a könyvvásáron

Antikvár Könyv

Adatok:

Szerző: Asimov, Isaac

Kiadó: Fabula

Kiadás éve: 1989


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

Margaret Drury Carter lesz az idei frankfurti könyvvásár sztárja - Marsha Hillier, az ügynöke legalábbis így tervezte. Húszmillió dollárt fizetett az írónő következő három könyvének nemzetközi jogaiért - anélkül, hogy eddig akár egyetlen betűt is látott volna belőlük - , hogy aztán jó pénzért adja tovább a könyvvásáron a kollégáknak.
Az ünnepélyes megnyitón, amelyre csak a nemzetközi könyvkiadás elitje hivatalos, mindenki Marsha üzletéről beszél. Miközben homár és pezsgő mellett elhangzanak a könyvvilág legújabb pletykái, Marsha reméli, hogy sikerül kicsikarni az ügynöktől, Andrew Mylestól Margaret új regényének első fejezetét. Erre azonban nem kerülhet sor, Marsha ugyanis holtan találja Andrew-t egy fotelban.
Gyanúsított van éppen elég - a New York-i ügynököt nem sokan kedvelték. Marshát is kihallgatja - és gyanúsítja - a frankfurti rendőrség. Hiszen egy botrány alaposan megemelheti a drágán megvásárolt jogok értékét. A népszerű írónő azonban keresztülhúzza Marsha számításait: Andrew halálától mélyen megrendülve elutazik Frankfurtból.
Másnap este a gyilkos ismét lesújt. Az áldozat egy angol kiadó tulajdonosa, utoljára ő kínálta a legtöbbet Margaret regényeinek nemzetközi jogaiért. Lassan Marsha is félteni kezdi az életét. És nem alaptalanul. New Yorkba visszatérve néhány kellemetlen meglepetés várja. Rá kell jönnie, hogy a könyvcsinálás gyilkos üzlet is lehet... 

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.