• 50%
    kedvezmény

Gyilkosság a könyvvásáron

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Margaret Drury Carter lesz az idei frankfurti könyvvásár sztárja - Marsha Hillier, az ügynöke legalábbis így tervezte. Húszmillió dollárt fizetett az írónő következő három könyvének nemzetközi jogaiért - anélkül, hogy eddig akár egyetlen betűt is látott volna belőlük - , hogy aztán jó pénzért adja tovább a könyvvásáron a kollégáknak.
Az ünnepélyes megnyitón, amelyre csak a nemzetközi könyvkiadás elitje hivatalos, mindenki Marsha üzletéről beszél. Miközben homár és pezsgő mellett elhangzanak a könyvvilág legújabb pletykái, Marsha reméli, hogy sikerül kicsikarni az ügynöktől, Andrew Mylestól Margaret új regényének első fejezetét. Erre azonban nem kerülhet sor, Marsha ugyanis holtan találja Andrew-t egy fotelban.
Gyanúsított van éppen elég - a New York-i ügynököt nem sokan kedvelték. Marshát is kihallgatja - és gyanúsítja - a frankfurti rendőrség. Hiszen egy botrány alaposan megemelheti a drágán megvásárolt jogok értékét. A népszerű írónő azonban keresztülhúzza Marsha számításait: Andrew halálától mélyen megrendülve elutazik Frankfurtból.
Másnap este a gyilkos ismét lesújt. Az áldozat egy angol kiadó tulajdonosa, utoljára ő kínálta a legtöbbet Margaret regényeinek nemzetközi jogaiért. Lassan Marsha is félteni kezdi az életét. És nem alaptalanul. New Yorkba visszatérve néhány kellemetlen meglepetés várja. Rá kell jönnie, hogy a könyvcsinálás gyilkos üzlet is lehet... 

Gyilkosság a könyvvásáron

Szerző: Asimov, Isaac
Kiadó: Fabula
Kiadás éve: 1989
Címkék: Sci-fi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat