Háború 2020-ban

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

2005. Amerika beszáll a Zairében folyó harcokba, hogy bebizonyítsa: világhatalma töretlen. Ám a modern japán hadirendszerek segítségével a délafrikaiak elpusztítják az amerikai csapatokat. A légierő vakmerő századosa, Tylor életben marad. Kalandos úton egyedül menekül Zairén keresztól. Megkapja a kor halálos betegségét, a Ranciman-kórt, a járvány eltorzítja, összeszabdalja arcát, de ezt is túléli.
Tylort bosszú fűti, és ezt mindenki tudja róla. További élete felkészülés a japánokkal való leszámolásra, aminek ideje 2020-ban érkezik el.

2020. A feltörekvő Japán meg akarja szerezni magának az oroszoktól az ásványkincsekben gazdag Szibériát. Amerika harcba száll az oroszok mellett. A hadműveleteket Tylor ezredes irányítja. Megindul az egész világot lángba borító, félelmetes háború. A modern fegyverek és a számítógépes rendszerek harca ez, de nem hiányozhat belőle a személyes hősiesség és önfeláldozás sem.
A háború tetőpontján a japánok és iszlám szövetségeseik már-már veszni látszanak, amikor Noburu japán tábornok elrendeli a félelmetes csodafegyver, a Csecsemő bedobását.
Tylorr tábornok és életben maradt társai döntenek: pusztulás vagy győzelem.

Ralph Peters a világ mai politikai, gazdasági és katonai viszonyaira épülő remek fantáziaregénye a világhelyzet lehetséges alakulását tárja föl. Szakértőként nyúl a katonai rendszerekhez és a politikához, de biztos kézzel igazgatja a szerelem szálait is, hiszen egy háborúból a szenvedélyes szerelem sem hiányozhat. Peters igazi író, neve a külföldi csatornák filmjeit figyelemmel követők előtt sem ismeretlen, számos amerikai és európai bestseller felejthetetlen szerzője, aki lendületes stílusával, kitűnő szövegszerkesztésével az amerikai bestseller legjobbjaival, Irving Shaw-val, James Jones-szal és Herman Woukkal mutat közeli rokonságot. Nem véletlen tehát, hogy a Háború 2020-ban az utóbbi évek egyik legkapósabb olvasmánya a nyugati tájakon.

Háború 2020-ban

Szerző: Peters, Ralph
Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás éve: 1995
Címkék: Sci-fi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 6000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat