Harcjáték

Antikvár Könyv
 
0 értékelés

Címkék:

Sci-fi, Antológia,
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Asimov, Ailverberg, Dick, Anderson, Niven, Farmer és mások

A bűn örök – a nyomozók felett eljár az idő…
Sherlock Holmes legendás képességei sem lehetnek elegendőek a Hold túlsó oldalán, a világűr vákuumában vagy valami huszonegyedik századi fogolytábor láthatatlan erődjében.
… de az új idők új hősöket szülnek.
A kötet kilenc lebilincselő történetet tartalmaz a jövő gonosztevőiről és nyomozóiról, világhírű szerzők tolmácsolásában. E novellákban a bűn üldözői agyafúrt taktikával és csúcstechnológiával felszerelkezve szállnak szembe titokzatos idegen lényekkel, űrkorszakbeli harci gépezetekkel és veszedelmes találmányokkal. Bár ballonkabát helyett szkafandert viselnek, mégis ugyanolyan elszántan küzdenek, mint nagy elődeik. Ők a világűr detektívjei, akiknek mindig sikerül elkapniuk a tettest, akár földi, akár földön kívüli az illető.

Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat