Holtak galaxisa

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

York Katchikant megkéri egy régi harcostársa, hogy kísérje figyelemmel a műkincsek feketepiacát, mert elloptak tőle egy madárszobrot. A szobor, egy ismeretlen civilizáció egyetlen fennmaradt emléke Yorknál köt ki, akire rárobbantják érte az otthonát. York bedühödik, és császári segítséggel a tolvajok nyomába ered. Miután átszeli a világegyetemet, a galaxis határvidékén két szupercivilizáció küzdelmébe keveredik.
York rádöbben, hogy meg fog halni, mert a szobortól elkapott egy titokzatos vírust. Ennek tudatában akár az ördöggel is szembeszáll; nincs vesztenivalója.
Anthony Sheenard fordulatos regénye mellett számos izgalmas, kalandos, elgondolkodtató és szórakoztató novella és kisregény is megtalálható a kötetben.

Holtak galaxisa

Szerző: Sheenard, Anthony
Kiadó: Cherubion
Kiadás éve: 2000
Címkék: Sci-fi, Antológia,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat