Isten hozott a majomházban

Antikvár Könyv
Ajandekutalvány
A Playboy első, 1953-as megjelenésétől fogva szívesen jelentetett meg science fictiont a hasábjain. A képzelet, az újítások és a merészség mindig is a magazin jellemzője volt, tehát nem csoda hogy oly sok ragyogó írót sikerült megnyernie.
E különleges gyűjteménybe a SF nagymestereinek legprovokatívabb novellái közül válogattunk: helyet kapott Arthur C. Clarke, Ray Bardbury, Ursula K. Le Guin, Kurt Vonnegut, Frederik Pohl, Robert Sheckely, Larry Niven egy-egy műve csakúgy, mint Philip K. Dick, Robert Silverberg, Stephen King, Joe Haldeman és Terry Bisson történetei. A válogatásban szereplő írások a műfaj legkülönbözőbb stílusait és témaköreit képviselik az aranykortól az új hullámig, a cyberpunktól a virtuális szexig.
Bár a novellák különböznek egymástól, mégis közös bennük az, hogy egytől egyik valódi remekművek, és kétségkívül felejthetetlen élményt ígérnek a kötet olvasói számára.

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat