Kaland a végeken

Antikvár Könyv

Adatok:

Kiadó: Táncsics

Kiadás éve: 1973
Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

Tizenöt amerikai és szovjet szerző tizenöt fantasztikus elbeszélését adjuk az Olvasó kezébe. Az immár klasszikusnak számító nevek (Asimov, Bradbury stb.) mellett, olyanokat is találunk, amelyeket rövidesen bizonyára a mostani „nagyok” között fognak emlegetni. Írásaik között vannak derűsek és tragikusak, elgondolkodtatók és meghökkentők, simogatók és borzongatók, utopisztikusak és gyilkos társadalmi szatírák – de akár időben, akár térben tőlünk távoli korokban és helyeken játszódik cselekményük, mindenképpen a mai ember örömét és gondját, szenvedélyeit és szenvedéseit fejezik ki a maguk eszközeivel és módszereivel.

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!