Kaliforniai visszaszámlálás

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Amerika, 2020-ban. Kilenc évvel azt követően, hogy a terrorista ügynökök kirobbantják az északi félteke országait elpusztító nukleáris katasztrófát. Maroknyi szerencsés túlélő föld alatti kolóniákban húzódva átvészelte a sugárhalál rémálmát, s most arra várnak, hogy elkezdhessék lerombolt világuk újjáépítését. Eljött a nap … ám a fennmaradásért folytatott küzdelem sűrűje még hátravan.
Száguldó Harcos
Cal Phoenixnek hívnak, te vagy a Száguldó Harcos, Dallas Kolónia-1 bajnoka és védelmezője. Földcsuszamlás, megmagyarázhatatlan halálesetek, balesetek nehezítik a kaliforniai partvidék felé irányuló nagy vándorutat, amelynek tétje élet vagy halál. Vajon képes vagy-e megfejteni az út során újra és újra felbukkanó rejtélyeket? Vagy lehet, hogy nyomtalanul elpusztulsz az arizonai pusztaságban?
Csak a legerősebb marad meg – egyes-egyesül saját képességeid alapján válik el: megúszod-e élve.
Joe Dever, a díjnyertes Magányos Farkas sorozat szerzője legújabb, lenyűgöző fantáziajátékfűzére a Száguldó Harcos. Az izgalmas kalandregény-sorozat egyes tagjai lejátszhatók külön-külön, de össze is fűzhetők egymással, nagylélegzetű munkájában.

Kaliforniai visszaszámlálás

Szerző: Dever, Joe
Kiadó: Új vénusz
Kiadás éve: 1992
Címkék: Lapozgatós könyvek, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat