Különbéke

Antikvár Könyv

Adatok:

Szerző: Tyers, Kathy

Kiadó: Valhalla

Kiadás éve: 1994


Értékelések:

4.0

A pontok átlaga


3 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány
Darth Vader - Anakin Skywalker halotti máglyája még ki sem hamvad az erdők borította Endoron, mikor a Felkelők Szövetsége segélykérő üzenetet kap egy messzi birodalmi kolóniáról. Bakura helyőrségét a néhai Palpatine császár szolgálatában álló idegenek ostromolják. Luke és társai a birodalmiak segítségére sietnek - de vajon mennyire lehet tartós ez a különbéke...?

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

4.0

A pontok átlaga

3 értékelés alapján
 • 0
 • 3
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Szerintem ez az egyik legkiválóbb könyv a sorozatban! Sajna a vége elég lehangoló.

 • Soha nem gondoltam volna, hogy ilyet írok, de ez a könyv jó! Simán megállja a helyét az újabb könyvek mellett. (Korábban olvastam az Erőpróbát, szintén ezekkel a szereplőkkel, de nem tetszett, ez viszont teljesen más.)

  Élvezetesre sikerült a történet, jók az új karakterek, új fajok. A diplomáciai vonal is élvezetes. Az űrcsata pedig valami elképesztően jó! (Talán az egyik legjobb, amit eddig olvastam!!) És még egy kis humor is került bele, főleg 3PO-nak köszönhetően. :)

  Az biztos, hogy ez a regény hozzájárult, hogy máshogy nézzek a borítón is látható szereplőkre. Az is biztos, hogy magasra tette a mércet a többi VI. rész után játszódó könyv számára. 8/10

 • Nagy kíváncsisággal vágtam bele ebbe a regénybe, azt kell mondanom, kellemes meglepetést okozott. Filmszerű történet közvetlenül az ewok mackók kunyhójából startol, az eredeti szereplők hűek magukhoz, talán kicsit komolyabbak. C3PO személyében humor bonbonok is jutnak az olvasónak. Új szereplők közül Thanas parancsnok volt a kedvencem. Lépésenként haladó dramaturgia. Nem untat részletekkel az író,ennek ellenére a Bakura világát is röviden megismertette velem. Bizonyos szavak fordítása vicces, de ez a tényező az olvasmányélményt nem rombolja le. Van egy csipetnyi Alien/Jurassic Park feeling is elhintve benne. Igazából mozivásznat érdemelne, kár hogy ez a Star Wars esetében nem így működik.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.