Legendák könyve II.

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A Két Történet a Codex Könyvtár második kötete. Gerincét a világ alkotóinak egy-egy kisregénye adja, emellett - a sorozat hagyományaihoz híven - új tehetségeket is bemutat. A Legendák Könyvei rövid történeteket mesélnek egy elképzelt világról. Tolmácsként a fantasy műfaj elismert magyar szerzői szegődnek az Olvasó mellé.
Dale Averyt aligha kell bemutatni a fantasy kedvelőinek. A műfaj hazai megalapítóinak egyike, a mítoszteremtés avatott mestere. A M. A. G. U. S. társszerzője, a Codex és a Grimoire atyja, a Renegát című nagysikerű regény írója.
Ryan Hawkwood szintén a hazai fantasy irodalom élgárdájához tartozik. A korai időktől fogva Avery fegyvertársa, nevét legtöbben a Farkasének című regénye és a Codex kapcsán ismerik.
Max a Legendák Könyvének illusztrátora. Nevéhez fűződik a M. A. G. U. S. és a Codex látványvilága is, grafikái a magyar fantasy meghatározó munkái.

Legendák könyve II.

Szerzők: Goldenlane, J.,
Csigás Gábor,
Avery, Dale,
Hawkwood, Ryan,
Nyikos Péter
Kiadó: Nitor
Kiadás éve: 1998
Címkék: Fantasy, Antológia,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat