Lymphater utolsó képlete

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

„A világűr csavargója", a „Magellán-felhő" és sok más híres fantasztikus regény szerzője új felfedezésekkel lép az olvasó elé. Elbeszéléseinek különös tudósai sorra feltalálják: a tudattal rendelkező elektronikus agyat, amely egy vasládában „éli" világát, a dobozba sűrített, örök életű asszonyi „lelket", felfedezik a fehérjék megelevenítésének, a „kopírozott" ikerlények teremtésének módját, kitalálják a csodálatos gépet, mellyel tetszés szerint haladhat az ember az időben előre és visszafelé, az emberi agynál is tökéletesebb képződményt, amely nyomban mindent tud, ami a világon tudható, tehát nem kell minden nemzedéknek elölről kezdenie a tanulást stb. Lem ezekben az elbeszéléseiben, melyeket „a világűr csavargója", IjonTichy riporteri szerepe köt össze, a világmindenség meghódításának kifelé vezető útja helyett most az emberre összpontosítja írói kutatókedvét, tudományosan fegyelmezett fantáziáját, s kibernetikai és pszichológiai kérdéseket közelít meg ismert szellemes módján, Poe novelláira emlékeztető, néha hátborzongatóan fantasztikus történetekben.

Lymphater utolsó képlete

Szerző: Lem, Stanislaw
Kiadó: Kozmosz
Kiadás éve: 1966
Címkék: Sci-fi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat