Maleficium Hermeticum

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
A Legendák Európája újabb fejezete tárul fel e novelláskötet lapjain. Démonokkal megalkuvó mágusok, a mágiát az Ördög találmányának tartó papok, renegát varázslóházak, bukott angyalok és a halandók világát mit sem értő tündérek a hősei legjobb hazai és külföldi írók legújabb novelláinak. A pokol legmélyebb bugyraitól az Ardennek zöldellő erdejéig, a komor dark fantasy novelláitól a könnyed, szomorkás mesékig kalandozhat az olvasó a novellák hőseivel.
Neil Gaiman és Juhász Viktor a mesék világának sötétebb oldalára kalauzol minket, Dale Avery novellájában egy régi és egy új vallás filozófusa méri össze erejét, Le Renard hősei a pokol bugyraiban mártóznak meg rég elkövetett bűneikért, míg Csigás Gábor egy bukott angyal és egy varázslótanonc sajátos küzdelméről regél.
A Mágia Művészetének különböző, olykor sajátos értelmezései, szemléleti módja ad randevút egymásnak e könyvben, melyeket laza kötelékként fűz össze az Ars Magica világa.

Maleficium Hermeticum

Szerzők: Gaiman, Neil,
Csigás Gábor,
Avery, Dale,
Juhász Viktor,
Renard, Le,
Hawk, Cyrus W.,
Kovács Anna,
Győrfi András
Kiadó: Beneficium
Kiadás éve: 1998
Címkék: Fantasy, Antológia,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat